Savršen ten bez tekućeg pudera? Moguće je!

Imati lijepu kožu ne znači imati veliku količinu šminke koja prekriva sve nedostatke. Imati lijepu kožu znači znati kako je njegovati i voljeti ju baš takvu kakva ona je. Što češće budeš izlazila iz kuće bez tekućeg pudera na licu, to ćeš se brže naviknuti na svoje lice i još više voljeti njegovu prirodnu ljepotu. Ali ako i dalje želiš prekriti male nedostatke na koži, predlažemo ti da ne koristiš tekući puder. Vjerojatno se pitaš postoji li drugi način... Naravno! Upotrijebi samo korektor, a mi smo sigurni da ćeš se zaljubiti u ovu tehniku.

Čisto lice – koža blista od sreće


Redovito čišćenje lica je jednostavno OBAVEZNO. To je najvažniji korak ka lijepoj koži koja izgleda zdravo i njegovano. Redovito čišćenje potiče obnovu stanica i omogućava koži da slobodno diše. Tako su šanse da se na licu pojave neželjeni prištići i mrlje gotovo minimalne.

Zaštita od sunca

Bez obzira na to što je ljeto odavno iza nas, uporaba kreme sa zaštitnim faktorom i dalje treba ostati sastavni dio tvoje beauty rutine. Dermatolozi savjetuju da takve kreme trebamo koristiti tijekom cijele godine. Tijekom zime i hladnih dana mnoge djevojke zanemaruju značaj SPF krema i nisu ni svjesne kako time ugrožavaju zdravlje svoje kože. Kreme sa zaštitnim faktorom ne samo što štite kožu od UV zračenja, već i hrane kožu osiguravajući joj potrebnu vlažnost.

A sada... korektor!


Nakon detaljnog čišćenja lica obvezno nanesi hidratantnu kremu i pričekaj da je koža dobro upije. Neka misija zvana „besprijekorna koža“ počne!

Sve što ti je potrebno je pravi korektor koji vješto prikriva sve ono što ne želiš da drugi primijete na tvom licu. Ako pitaš nas, korektor koji ti može zajamčiti uspjeh u ovoj tvojoj zamisli je L’Oreal Paris True Match tekući korektor. Ovaj proizvod je otporan na znoj, a njegova tekstura omogućava savršeno stapanje s kožom.

True Match tekući korektor izuzetno je pogodan za konturiranje i posvjetljavanje određenih dijelova lica, kao i za besprijekorno prekrivanje svih nedostataka na koži. Pomoću aplikatora nanesi sasvim malu količinu proizvoda na sam vrh prištića koji želiš zamaskirati, a potom ga prstima lagano utapkaj u kožu. Već nakon nekoliko sekundi vidjet ćeš da se prištić koja ti je toliko smetao više ni ne primjećuje.

Ovo možeš ponoviti na svakom dijelu lica koji želiš učiniti savršenim. Kako bi fiksirala korektor i njegov efekt dovela do maksimuma, preko njega nanesi odgovarajući kompaktni puder. On stvara zaštitni sloj koji sprječava razmazivanje korektora i dodatno pojačava njegov efekt.

Pročitaj više o: Idealni pokloni za Božić by Isabella Rakonić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

Povezane teme: korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje korak po korak

Prije nego se uplašiš, zapamti: uopće nije teško kao što zvuči! Slažemo se da su profi vizažisti majstori svog zanata, ali uz vježbu, kvalitetne proiz...