Savršene crvene usne za samo 1 minutu

Crveni ruž je klasika koja može svaku djevojku učiniti pravom zvijezdom. Trend crvenih usana nikada neće sići s prijestolja na kojem se nalazi već stoljećima. Ni mi ne možemo ostati ravnodušni kada je riječ o ovom trendu, osobito ove jeseni kada je crvena boja na usnama sastavni dio savršenog make-up looka.

Za vas smo pripremili kratak i vrlo jednostavan priručnik za savršene crvene usne, koje možeš imati za samo jednu minutu.

Korak 1: Odaberi svoju nijansu


Najvažnije je odabrati nijansu koja je u skladu s tvojim tenom. Sljedeći važan korak je tekstura ruža koja treba biti prilagođena teksturi tvojih usana – ako su tvoje usne prirodno suhe, odaberi ruž koji ujedno hidrira usne. Djevojke koje nemaju problem ispucalih usana slobodno mogu koristiti mat ruževe, koji su veliki hit već neko vrijeme.

Korak 2: Započni prstima


Na vrh prsta nanesi ruž, a potom ga tapkanjem razmaži cijelom dužinom usana. Trik s prstom ti pomaže da pigmenti ruža prodru dublje u usne što ga čini postojanim, a intenzitet boje jačim.

Korak 3: Počisti nered

Kako je prstom teško potpuno precizno nanijeti ruž, vjerojatnost da su dijelovi izvan prirodnog ruba usana ostali umrljani je vrlo velika. Zato ti treba običan štapić za uši, s kojim ćeš lagano obrisati tragove ruža na koži.

Korak 4: Upotrijebi kist


Kistom za ruž nanesi još malo boje na usne. Ovoga puta se koncentriraj na vanjske dijelove usana. Na ovaj način ćeš precizno konturirati usne i dati im besprijekoran izgled.

Korak 5: Matiraj usne

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ako želiš pojačati mat efekt na usnama, posluži se kompaktnim puderom. Prstima utapkaj puder na površinu usana i primijetit ćeš da one nakon toga izgledaju nježnije, a boja će se duže zadržati na njima.

To je to! Misija „savršene crvene usne“ je uspješno završena!

Pročitaj više o: Odaberite nijansu crvenog ruža ovisno o boji kose

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Crimson Obsession

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Pink-A-Porter

Povezane teme: usne, ruž, crveni ruž

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminka online: Top 10 makeup proizvoda

Dani dugog biranja šminke u drogerijama i isprobavanja svih nijansi, nažalost su iza nas...