Savršene obrve u par sekundi by @IsabellaÉclairés

Zaboravite na iscrtavanja i tetoviranja obrva jer je to doista bespotrebno kada shvatite da sve možete postici za puno manju cijenu samo sa jednim proizvodom. Trend urednih ili popularno zvanih instagram / ombre obrva brzo je preplavio naše živote. Ja osobno imam srece što prirodno imam guste i tamne obrve, ali ih svejedno volim malo nadopuniti ili počešljati. Kako vlastoručno srediti obrve da izgledaju poput onih kojima se stalno divite na instagramu?

Postupak je veoma lagan. Za početak potrebno je da počešljate svoje obrve odgovarajucom četkicom te ih ošišate škaricama. Isčupajte sve dlake koje su viška i koje se ne uklapaju u željeni oblik. Iduči korak je korištenje Brow Artist Maker olovke od L'Oreal-a, Ova olovka ima savršenu boju, mekocu i gustoču.

Od početka obrve lagano povucite crtu uz donji rub obrve prema luku, te nastavite na drugi dio luka. Vanjski dio, koji ide od nosa popunite u potpunosti i oblikujte po želji. Potom se vratite na prednji dio, ovaj bliže nosu. Ovu blago izvučenu crtu iz prvog poteza izvucite prema gore laganim potezima četkicom s druge strane Brow Artista.

Na taj način dobiti ćete fade ili ombre efekt obrve koja postaje tamnija prema kraju. Za još jači dojam koristite i highlighter poput Master Strobing Stick-a od Maybelline-a. Obrve su okvir lica i vjerojatno najbitniji dio ženske šminke. Vježbajte ovu tehniku i pratite upute jer savršene obrve su na taj način doista zagarantirane. 

Pogledajte: Večernji look by @thepileofstyle [VIDEO]

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se