Sedam trikova za pravilno nanošenje tekućeg pudera

Želite li se riješiti svih nepravilnosti, crvenila i tamnih krugova, nije dovoljno samo razmazati tekući puder.

Morate znati sljedeće korake:

1. Pripremite lice

 

 


Blazinicom poprskanom s malo vode nježno prijeđite preko lica, a dalje korake planirajte prema potrebama vaše kože.

Ako imate masnu kožu, nanesite primer koji će ju najbolje pripremiti za matiranje. Ako je, s druge strane, vaša koža suha ili mješovita, upotrijebite laganiji primer.

Nikako ne preskačite ovaj korak, a posebnu pozornost obratite na dijelove lica na kojima vam se šminka najbrže skida ili gdje imate najviše pora. U slučaju masne kože, najvažnije točke su mjesta oko nosa, ispod očiju i čelo.

2. Počinjemo

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Stavite malo tekućeg pudera na prste i nanesite ga na lice. Nikako ga nemojte nanositi direktno iz bočice. Prvo nanesite puder na čelo i obraze i ponovite to još jednom, a zatim na nos i bradu, u jednom sloju.

Zahvaljujući tome, ten će izgledati ujednačeno. Odluka o tome koji ćete puder odabrati je vrlo važna, a jedan od najboljih proizvoda na tržištu je Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless.

3. Manje je više

Razmažite puder prstima. Tako ćete sigurnije kontrolirati puder, a određena količina neće nestati kao što se događa u slučaju korištenja spužvice ili kista - oni dolaze na red tek kasnije.

4. Tajna nije samo u prstima!

Nakon što ste pravilno rasporedile puder, beauty blenderom ga razmažite po vratu, ušima i uz liniju kose - svugdje gdje bi se mogla vidjeti razlika.

Nekim djevojkama je lakše rukovati kistom, što je također dopušteno, ali u tom slučaju odaberite neki puniji kist - odličan je za rukovanje i raspoređivanje pudera, a ne ostavlja tragove dlačica.

5. Puder + korektor = savršen spoj

 

 


Kako biste prekrile nesavršenosti ili tamne krugove ispod očiju, nikako nemojte koristiti nijanse identične vašem tenu - najbolji izbor su nešto svjetliji tonovi. Sve više vizažista savjetuje nanošenje korektora tek nakon pudera!

Bonus savjet: Za postizanje ovog izgleda preporučujemo vam palete korektora Maybelline Master Camo 1 Light ili 02 Medium, koje nude različite nijanse za sve nepravilnosti koje želite sakriti.

6. Too much?

Mislite li da ste pretjerale, nježno naslonite papirnatu maramicu ili blazinicu na nos i ispod očiju kako biste uklonile višak pudera.

To je posebno važan korak prije nego što počnete s nanošenjem pudera u prahu ili kamenu, rumenila ili sjenila za oči, jer bi višak tekućeg pudera mogao izazvati topljenje i razmazivanje.

7. Vrijeme je za kreativnost!

 

 


Nakon što je lice matirano i uklonjene su nesavršenosti, na red dolaze ostali proizvodi - bronzer, rumenilo… 

Imate besprijekorno platno za najljepše umjetničko djelo!

Pročitaj više o: Pogreške pri nanošenju korektora

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me 110 Classic Ivory

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 1 - Light

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 2 - Medium

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, konturiranje, sjenčanje lica , tekući puder , puder , mat , korektor

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Njega kože: Jednom zauvijek nauči pravilan redoslijed korištenja preparata za njegu lica

Kao što u rasporedu stavljanja makeup-a postoji pravilan redoslijed i način nanošenja šminke, tako i njega kože nije puno drugačija – i ona zahtijeva ...