Šifra 50+

Sve tri su primjer uspješne žene kako na obiteljskom planu tako i na poslovnom. Poznate su po svojem šarmu i osmijehu koji osvaja. Andy MacDowell, Julianne Moore i Susan Sarandon su glumice koje su dokaz da se ne treba stidjeti svojih godina. Upravo zato su L'Oreal beauty ambasadorice koje promoviraju ljepotu i razbijaju predrasude. Nadahnute ovim damama, predstavljamo vam tri savjeta za sve žene koje su zadovoljne svojim godinama i nose ih sa ponosom.   

1. Koristite mat ruž u boji kože

Julianne ne krije da najviše uživa kada je okružena svojom porodicom. Čak i tada trudi se izgledati lijepo, a u njenom neseseru uvijek se nalazi ruž. Na snimanjima glumica najčešće koristi ruž u crvenoj boji, ali privatno više voli nježnije boje i zato koristi nude ruževe. Te nijanse diskretno naglašavaju ljepotu usana.

2. Istaknite obrve

Andie Mc Dowell saveti za lepotu

Andy McDowel je primjer samouvjerene žene koja svakom svojom pojavom ostavlja bez daha. Njezina prirodna ljepota još više dolazi do izražaja zbog savršeno oblikovanih obrva koje produbljuju pogled. Zato se ne ustručavajte istaknuti svoje obrve. Koristite kvalitetne proizvode kojima ćete sakriti sitne praznine i budite sigurne da nećete pogriješiti.

3. Učinite svoj pogled dramatičnim
susan sarandon saveti za lepotu

Mnogo žena u zrelijoj životnoj dobi izbjegava šminku koja naglašava oči jer se plaše da će izgledati previše hrabro za svoje godine ili da će tako sitne bore oko očiju još više doći do izražaja. Susan Sarandon nema problema s time i upravo su naglašene oči njezin adut, ono što je čini prepoznatljivom. Ugledajte se na ovu glumicu i nabavite sebi maskaru za povećanje volumena. Možete je kombinirati s olovkom za oči ili odgovarajućim sjenilima. Svakako, dovoljno je nanijeti samo jedan sloj maskare i vaš pogled će doći do izražaja, a to će vam pomoći da se osjećate ljepšom i sigurnom u sebe.

Pročitaj više: Tajne ljepote Andie MacDowell: Kako se njegovati kako bi i u 58. godini izgledali spektakularno

Povezane teme: šminka, poznati , Red Carpet, zimski trendovi, kopiraj look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up trikovi za bob frizuru

Ovo su make-up trikovi zahvaljujući kojima ćeš biti ponosna vlasnica dužeg, kraćeg, kovrčavog ili boba sa šiškama...