Sjajilo za usne vs. tekući ruž  

Je li u pitanju sjajilo za usne ili tekući ruž, u bilo koje doba dana ili noći točno trebate znate koji make-up proizvod vam je u kozmetičkoj torbici. Ipak, kako bi vam bilo lakše napraviti izbor u pojedinim situacijama, donosimo vam nekoliko savjeta.

Tekući ruž

 

 


Tekući ruževi su iznimno pigmentirana mat sjajila. Ako imate tanje usne, ovi ruževi su kao stvoreni za vas. Možete ih nanijeti u bilo kojem trenutku bez pogreške.

Savršen izbor su L’Oreal Paris Infallible Lip Paint Matte tekući ruževi kvalitetne formule koja spriečava ljepljivost usanaMeđutim, ako su vam usne ispucane ili suhe, prije nanesite balzam za usne, kako nedostaci ne bi bili još više naglašeni.

Sjajilo za usne

 

 


Nanošenje sjajila za usne je jako lako, posebno ako ste početnik u svijetu make up-a. Sjajilo čuva vaše usne, ističe njihovu prirodnu ljepotu i pruža vašim usnama sjaj. Neki čak štite usne od sunca. Ipak, za razliku od tekućeg ruža, sjajilo nije tako postojano i morate ga s vremena na vrijeme popravljati. 

Ako se i dalje ne možete odlučiti između sjajila i tekućeg ruža, njihova postojanost može biti od presudnog značaja. Ako želite da vaše usne izgledaju savršeno tijekom cijelog dana, odaberite tekući ruž. Ipak, ako vam preciznost nije jača strana, odlučite se za sjajilo. Ipak, najbolje rješenje je imati oba proizvoda pri ruci u svakoj situaciji, zar ne?

Pročitaj više o: Usne kao slikarsko platno​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infaillible Lip Paint Matte 204 Red Actua

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Infaillible Lip Paint Matte 201 Hollywood beige

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Mega Gloss Infaillable 501

  • L'Oreal Paris Mega Gloss Infaillable 505

Povezane teme: usne, ruž, sjajilo za usne , usne , mat , trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Otkrij skinimalizam trend u njezi kože

Možda ne znaš što je, ali smo sigurni da si ga već viđala! Bilo na društvenim mrežama, bilo na licima svojih frendica, skinimalizam trend je ono što P...