Sjenila za sve boje očiju

Sjenila za oči su poput ruleta. Mogu ti donijeti savršen look, ali ga isto tako mogu učiniti i potpunim promašajem. Kako bi svi konci uspjeha bili u tvojim rukama, moraš pažljivo birati nijanse koje ćeš koristiti. Kada kažemo pažljivo, mislimo na to da sjenila za oči biraš ne prema garderobi, nego prema boji svojih očiju. Da, da, to će ti reći svaki make-up stručnjak, a mi ti donosimo nekoliko smjernica na osnovu kojih ćeš moći izabrati idealnu nijansu za svoje kapke.

Djevojke sa smeđim očima


Smeđe oči su pune topline i strasti. Međutim, djevojke sa smeđim očima često biraju jednolične i monotone nijanse, kao po pravilu uvijek iz spektra smeđih nijansi, što je velika pogreška. Stručnjaci se slažu u jednom – djevojke koje žele istaknuti ljepotu svojih smeđih očiju trebaju birati sjenila plavih tonova. Plava, ljubičasta i koraljna su boje koje smeđim očima daju dubinu. Možeš biti kreativna i kombinirati sve tri nijanse ili, pak, odabrati samo jednu. Koji god stil odabereš i svoje kapke obojiš u neku nijansu plave boje, budi sigurna da ćeš pokupiti pohvale okoline.

Djevojke sa zelenim očima


Zelena boja očiju je sama po sebi rijetkost, tako da su zelenooke djevojke uvijek pravi magnet za poglede. Stručnjaci tvrde da postoje tri nijanse koje savršeno ističu ljepotu zelenih očiju, a to su: purpurna, tamnocrvena i boja breskve. Priznajemo, kombinacija ove tri nijanse bila bi previše avangardna čak i za one najodvažnije i zato ti predlažemo da upotrijebiš samo jednu. Svaka od ovih nijansi toliko je upečatljiva da će savršeno zaokružiti cijeli make-up look. Boja purpura je za sve zelenooke djevojke koje vole eksperimentirati, crvena za sve one koje prate beauty trendove, a boja breskve je za zelenooke ljepotice koje više vole klasičan prirodni look.

Djevojke s plavim očima


Jednostavno ih obožavamo! Plave oči su poput neba, poput mora – beskrajne, bezbrižne, čarobne. Najviše dolaze do izražaja kada su kapci ukrašeni nijansama poput narančaste, boje bronce i kestena. Ove tri nijanse su jesenski hit, a njihova kombinacija na kapcima bit će tvoja dobitna kombinacija. Odat ćemo ti jednu malu tajnu – ne nanosi sjenilo preblizu obrva, to je ipak jedan od trendova koje želimo ostaviti daleko iza nas. Ako narančastu ili boju kestena naneseš previsoko, onda ti garantiramo da ćeš zabaviti okolinu, jer ćeš izgledati kao klaun. Zato budi pažljiva, ipak su tvoje plave oči vrijedne divljenja!

Pročitaj više o: Najveći beauty trikovi djevojaka koje su uvijek savršeno našminkane

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar Palette

Povezane teme: sjenila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se našminkati kao profesionalni vizažist: šminkanje očiju

Šminkanje očiju svakako je najteže od svih koraka u pokušaju šminkanja kao profesionalni vizažist...