Šminkom do zavodljivog osmijeha Angeline Jolie: 3 jednostavna koraka koja jamče punije usne

Usnama se u posljednje vrijeme posvećuje sve više pažnje: sve je više proizvoda zahvaljujući kojima će izgledati punije, a estetski kirurzi imaju sve više posla. Sve je počelo s osmijehom Angeline Jolie, čije su usne postale prava inspiracija ženama širom svijeta i malo je onih koji im se ne dive. Pune, raskošne i glavni "krivac" za Angelininu senzualnost, one glumici pružaju bezbroj mogućnosti prilikom nanošenja ruža, a njihova ljepota bit će dovoljna da odvuče pažnju sa svakog mogućeg nedostatka.
Na našu sreću, stručnjaci za šminkanje ističu kako se ne moramo podvrgnuti skupim operacijama kako bismo bar na jedan dan izgledali poput ove oskarovke i supruge Brada Pitta. Dovoljno je primijeniti ove male zakone šminkanja...

Priprema:

Prvo uklonite mrtve stanice kože s usana tako što ćete mokrim ručnikom nježno prelaziti preko usana. Ako vam je ova metoda preagresivna, možete upotrijebiti i piling za usne. Upamtite da je važno ne pretjerati jer bi usne mogli jako iziritirati i postići rezultat suprotan od željenog.

1. Prvi korak u šminkanju usana a la Angelina Jolie je nanošenje primera i zatim tekućeg pudera. Time ćete ne samo neutralizirati prirodni pigment usana kako bi prava boja ruža došla do izražaja već ćete moći točno vidjeti i dokle seže linija vaših usana.

2. Kada utvrdite gdje se ta linija nalazi, uzmite olovku za usne u boji identičnoj vašoj boji usana i nanesite je 1mm iznad prirodne linije usana, prateći njihov oblik. Zatim cijele usne obojite istom olovkom.
Potom to ponovite olovkom u boji ruža koji je ćete kasnije nanijeti.

3. Nakon toga, nanesite ruž četkicom za usne, i to laganim pokretima prema dolje. Krenite od "luka" prema kutovima usana kada je riječ o gornjoj usni, odnosno od kutova prema krajnjoj, donjoj točki dok šminkate donju usnu.

Savjet:

Upamtite da svijetle boje reflektiraju svjetlost, pa će vaše usne izgledati punije ako odaberete ruž svjetlijih tonova. Tamni ruževi, iako veoma popularni, čine da usne izgledaju tanje jer apsorbiraju svjetlost. Poslužite se i trikom kojim se koriste Viktorijini anđeli prije najvažnijih revija - nanesite vrlo malo sjajila za usne ispod "luka" usana i na središnji dio linije donje usne.

Povezane teme: trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up trendovi koji su najavili svoj povratak u 2018. godini

S novom godinom dolaze nam i novi trendovi koje su već najavili brojni make-up stručnjaci...