Smokey eye ili cat eye look?

Smokey eye look


U kojim situacijama je pogodan ovaj način šminkanja?

Bez obzira na povod i priliku, smokey eye je uvijek dobro rješenje. Jedino što treba prilagoditi povodu, u ovom slučaju, su nijanse koje ćeš koristiti za njegovo kreiranje. Mi ćemo se zadržati na klasičnoj varijanti smokey eye tehnike, koja podrazumijeva uporabu crnih i sivih sjenila na kapcima. Ovakav izgled „odiše dramom“ pa ti savjetujemo da ga ipak sačuvaš za ludi noćni provod, kada želiš da tvoje oči mame uzdahe okoline dok se ti zabavljaš na podiju.

Kako kreirati savršen smokey eye look?

Odaberi paletu sjenila koja u sebi nosi sve nijanse koje su ti potrebne za savršen smokey eye. Predlažemo ti The Nudes paletu iz Maybelline New York, koja sadrži 12 pažljivo odabranih nijansi – od neutralne bež, preko zlatne do smeđe i crne. Sedam sjajnih i pet mat sjenila spaja se u jednu paletu koja je savršeno rješenje za smokey eye efekt na očima. Odaberi tri nijanse koje se dopunjuju i prilagodi njihov način nanošenja obliku svojih očiju.

Kako ga kombinirati s ostalom šminkom?

Uz smokey eye efekt na očima važno je odabrati ruž u nekoj mirnijoj nijansi. Kada je riječ o ostalim make-up pomoćnicima, stručnjaci savjetuju preskakanje highlightera i korištenje bronzera za naglašavanje kontura lica. Previše sjaja na obrazima i licu može izgledati kao da imaš previše šminke, što može djelovati napadno i odbojno.

Cat eye look


U kojim situacijama je pogodan ovaj način šminkanja?

Tuš za oči se može podjednako efektno nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Ovaj proizvod je poput kameleona – ovisno o debljini, intenzitetu i obliku crte na kapcima, može se prilagoditi različitim situacijama i prilikama.

Kako kreirati savršen cat eye look?

Važno je znati kakav efekt želiš postići. Tanke crte s blago izdignutim krajevima prema gore daju nježnost cjelokupnom izgledu, dok deblje crte tušem pogled čine dramatičnim i zavodljivim. U oba slučaja ti je potreban proizvod intenzivne crne boje, koji ujedno omogućava vrlo precizno iscrtavanje kapka. Naš glas ide tušu za oči Sensational – tvom najvećem savezniku u misiji kreiranja najseksipilnijeg pogleda. Njegov tanki zakrivljeni kist omogućava lako i vrlo precizno nanošenje.

Kako ga kombinirati s ostalom šminkom?

Ostatak make-upa ovisi o intenzitetu i debljini crte za koju se odlučiš. Ako si se odlučila za nježniju varijantu na kapcima, odaberi ruž tamnije nijanse. No, ako si odabrala dramatičnu varijantu cat eye looka, savjetujemo ti da na usne naneseš ruž u nekoj nude nijansi, kako tvoje lice ne bi izgledalo poput maske.

Pročitajte više o: 4 nezamjenjiva savjeta za sjenila za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: sjenila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup in the City ti predstavlja Halloween

Ova epizoda serijala Makeup in the City donosi ti zombi apokalipsu! Ne samo što je look zastrašujuć, nego je i izrazito realan – čak su se i Dunja i P...