Sofisticirano grunge izdanje

Grunge stil oduvijek je izražavao suprotnost potrošačkom društvu  i upravo zbog toga je opet u modi.  U današnjem vremenu potrošnje kada najveći broj pripadnica ljepšeg spola pegla svoje kartice po poznatim buticima, maleni je broj onih koji se tome odupiru i nose svoj grunge stil ne obazirući se na modne trendove i nametnute novosti modne industrije.

Nastao je pod utjecajem grunge glazbe, a možete ga vrlo jednostavno kreirati i na licu. Nanesite eyeliner na kapke, neka izgleda teško i neka ga bude malo više nego inače.

Također nanesite i crno sjenilo iznad i ispod oka. Nemojte se truditi da ga nanesete savršeno jer cilj ovog looka je da izgleda zamrljano kao da ste se tek probudili, a noć prije niste skinuli šminku.

Obavezno nanesite crnu maskaru, a na usne stavite crveni ruž. Ukoliko niste pobornica crvenog, na usne možete nanijeti i tamni metalik ruž. Podloga mora biti blijeda, svijetla, nećete pogriješiti čak i ako nanesete svjetliji puder od vaše prirodne boje tena. Rumenilo se uglavnom na ovaj look ne nosi. I za kraj, nikako nemojte zaboraviti crni lak za nokte.

Pročitaj više o: Vraćamo se stoljeće unatrag po make-up inspiracije!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Rock Nudes

  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

    Naručite odmah
  • Color Sensational Loaded Bolds Maybelline New York

    Naručite odmah
0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se