Sonja Kovač prava je ljubiteljica prirodnog make upa

Na svom Instagram profilu ima više od 50 tisuća sljedbenika, a pokrenula je i vlastiti blog i YouTube kanal. Neke od njenih objava na Instagramu su i make up tutoriali kojim brojnim obožavateljima otkriva kako izgleda njezino svakodnevno nanošenje šminke.  Trenutačno svakodnevno na društvenim mrežama i blogu objavljuje svoje najdraže modne kombinacije, a iz njezinih fotografija vidljivo je kako je Sonja prava ljubiteljica prirodnog make upa.


Tako je nedavno za dva događanja odabrala laganiji make up koji je naglasio njezinu prirodnu ljepotu. Za oči je koristitila svjetle tonove sjenila koji su otvoriti pogled. Plavokosa Sonja izabrala je prirodnu smeđu nijasne te crnu maskaru koja je na lagani i topao način naglasila trepavice.


Na obraze  je nanijela tonove rumenila u rozoj neutralnoj boji. Kako bi rumenilo izgledalo što prirodnije i “nevidljivo” bitno je kistom povući skroz prema liniji kose, izbjegavajući grube prijelaze.


I za kraj, za usne je odabrala ruž u prirodnoj, svijetloj boji te se nakon toga poslužila i olovkom za usne koja je dodatno povećala usnice.

Pročitaj više o: Make up trendovi za predstojeću sezonu: Runway inspiration

Registrirajte se / Prijavite se