SPAS ZA LJETO – VODOOTPORNI MAKE UP

Iako su preporuke dermatologa za što manje ili gotovo ništa šminke na licu, za vrijeme boravka na moru, ponekad poželimo uljepšati se blistavim vodootpornim teksturama. Ono što pripadnice ljepšeg spola najviše vole su popularne vodootporne maskare koje će vam pomoći da svoje male i kratke trepavice učinite zanosnima. Budući da je vodootporna, ova šminka - puderi, sjenila, ruževi, baze, olovke za oči i obrve - ne ostavlja tragove ni na odjeći, na primjer dok se presvlačimo, što pokazuje da ju je teže skinuti.

Za ljeto svakako koristite kamene pudere laganijih tekstura jer zbog visokih temperatura koža ne trpi višak slojeva na sebi. Svakako koristite vodootporne pudere koji će ujednačiti vaš ten, a sa malom dozom na licu nećete imati osjećaj težine.

U ljetnim mjesecima uvijek radije odaberite sjajilo prije ruža. Čak i kada se razmaže, to neće biti toliko primjetno kao što bi bilo da ste nanjeli ruž. Osim toga, sjajilo će, posebno na suncu, biti mnogo efektnije od ruža, a pritom ga možete izabrati zaista u kojoj god boji želite. Bilo bi dobro da uz sjaj, vase sjajilo sadrži i zaštitni faktor od sunca kako bi spriječili suhoću i popucale usne.
 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Nude Magique BB Cream L'Oreal Paris

  • True Match The Powder L'Oreal Paris

  • BB Dream Fresh Maybelline New York

Povezane teme: šminka, lice, usne

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up trikovi za lako nanošenje ruža

Make-up trikovi profesionalnih vizažista koji će ti barem malo olakšati nanošenje ruža...