Što bismo poručile mlađoj sebi o šminkanju

Je li ti se dogodilo da s prijateljicom pregledavaš album sa slikama iz srednje škole i naiđeš na sliku koju bi najradije uništila? Na toj slici ne samo da ti kosa izgleda nekako čudno, nego ti je odjeća apsolutni modni promašaj, a šminka... Bolje da ne spominjemo.

Pitaš se „je li moguće da sam se ovako oblačila i šminkala? Kako sam mogla sebi ovo dozvoliti...“ A onda shvatiš da je od tada prošlo mnogo godina, da su se trendovi više puta iz korijena promijenili i da se sada možeš svemu slatko nasmijati.

Ili da možda sebi napišeš pismo? Probaj, vjerujemo da ćeš se zabaviti baš kao i mi.

Molim te, zaboravi na olovku za oči


Sjećaš li se vremena kada nisi baš najspretnije rukovala tušem za oči, pa si u svakoj prilici kao zamjenu koristila olovku za oči? Razmazana olovka na pregibu kapka, a tvoje lice nalik umornom superheroju? I najgore – nakupljena olovka u kutovima očiju? Draga moja mlađa Ja, zaboravi molim te na mekanu olovku za oči u crnoj boji i poštedi sebe neugodnih situacija.

Reci NE sjajilima za usne u nijansama jarko roze boje

Sjećaš se one tinejdžerske slike na kojoj je tvoj ružičasti sjaj za usne u prvom planu? Ali ne onaj nježno roza koji danas koristiš, već ona kričavo ružičasta nijansa koja jednostavno bode oči. Draga moja Ja, što si imala u glavi kada si stavljala tu boju na usta? Više ličiš na klauna nego na veselu mladu damu.

Crvena i samo crvena na obrazima?


Da, na slikama se lijepo vidi da je crvena boja bila jedina boja za koju si znala. Bez obzira na to jesi li se upravo vratila s mora, onako preplanula, ti si uporno koristila samo crveno rumenilo... Moja mlađa Ja, molim te, pod hitno prestani isticati svoje obraze isključivo crvenom bojom! Da, da, crvena boja je uvijek u modi, ali treba imati mjeru u svemu. Hajde, priđi zrcalu i samo se malo bolje pogledaj!

Tanke, tanke, tanke obrve

Sjećaš li se vremena kada ti je najbolja prijateljica bila pinceta? Svaki slobodan trenutak si provodila čupkajući dlačice i svaki put si ponavljala u sebi „još samo ovu dlačicu i gotovo“? A obrve su ti bile toliko tanke da ih sada jedva primijetiš na slici. Draga moja Ja, ne mogu ti opisati koliko sam sretna što će taj trend ostati samo na slikama! Ostavi pincetu negdje duboko u ladici, a obrve ostavi takve kakve jesu.

Zar baš toliko ne voliš sebe i svoj izgled?  

Pročitaj više o: Kako ove jeseni nositi zlatna sjenila za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Kit

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

  • L'Oréal Paris Super Liner Superstar

Povezane teme: usne, ruž, sjenila za oči , sjajilo za usne

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Dunjin Makeup Look

Jesi li spremna za jedan potpuno drugačiji doživljaj gledanja makeup tutorijala i ove specijalne Makeup In The City epizode...