Strobing tehnika by @ThePileOfStyle

Strobing je nova popularna tehnika koja se pojavila prošle godine u ovo doba na revijama u Londonu, Parizu i New Yorku. Strobing više voli prirodan look i sjaj nego konturiranje i slojeve pudera i raznih preparata. Highlighter je proizvod s kojim se radi tehnika strobing. Postoje različite boje highlightera, brončanije nijanse za tamniju put i roskastije za svijetliju.


Trenutno moj najdraži highlighter je od Maybelline-a Master Strobing Stick u boji 200 - Medium nude glow. On je u stiku i samim time je uporaba olakšana. Prvo na lice nanesem hidratantnu kremicu. To je moja svakodnevna rutina i ne volim se šminkati ukoliko nisam nanjela kremu prije. Nakon toga stavljam Affinitone od Maybelline-a.


To je tekuči puder koji je veoma lagan na koži i sjajno prekriva sve nedostatke. U sebi ima vitamina E i arganovog ulja što ga čini još boljim. Moja boja je Golden beige.


Nakon što nanesem puder prelazim na highlighter koji sam več navela iznad. Highlighter možete nanjeti direktno sa stikom ili ukoliko ste več iskusniji onda i odgovarajučom četkicom za hughlighter. Nanosimo ga na jagodicne kosti, vrh nosa, iznad usana u ispod obrva. Lice odmah poprima zdraviji sjaj i mladalačkiji izgled. Ostatak šminke također volim držati na minimumu.

Pročitaj više o:Make Up In The City epizoda 4: Strobing u samo jednoj minuti!


Volim bež i roskaste tonove na očima (poput onih iz palete The Blushed Nudes od Maybelline-a), malo rumenila u boji breskve i mat ruž na usne (preporučila bih također od Maybelline-a Vivid Matte Liquid ruž u boji 50 Nude Thrill)

Pročitaj više o: Hippie Look by @ThePileOfStyle

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

  • The Blushed Nudes Maybelline New York

  • Vivid Matte Nude by Maybelline New York

  • Maybelline Strobing Stick by Maybelline New York

Povezane teme: šminka, sjenčanje lica

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako uklopiti šminku i frizuru za najluđu noć?

Donosimo ti nekoliko savjeta kako najbolje uklopiti šminku i frizuru i postići izgled kojim ćeš očarati prvo sebe, pa i sve druge...