Svakodnevne beauty greške

Ne obraćate pažnju na kožu vrata

Nije važno što još sada nemate bore na vratu i svakako nije razlog za zanemarivati ovaj dio tijela. Kroz nekoliko godina bit će vam žao što mu niste posvetile dovoljno pažnje i njegovale ga. Svaki puta kad nanosite kremu na lice, nemoje zaobići i predio vrata i dekoltea.

 

Šminku uklanjate samo vlažnim maramicama

Ako ste se prepoznali u ovoj stavci, napravite mali test. Nakon uklanjanja šminke s lica vlažnim maramicama, na vaticu nanesite losion za čišćenje i pređite preko cijelog lica. Količina prljavštine na tufere pokazat da maramice nikako nisu dovoljne. Nakon njih uvijek koristiti i gel ili losion za čišćenje.

Ispucale usne

Visoke temperature u kombinaciji s ljetnih povjetarcem nisu ni malo dobri uvjeti za naše usne. Zbog toga ne čudi što se većina u ljetnim danima bori s ispucalim, a ponekad i bolnim usnama. Sve što vam treba je malo šećera i meda. dobivenom smjesom lagano istrljaj usne kako bi uklonila odumrle stanice. Nakon toga isperite usne i namažite ih hidratizirajućom kremom ili njegujućim balzamom. Držite ih na usnama što duže kako bi se u potpunosti hidratizirale, a najbolje bi bilo ovaj postupak raditi prije spavanja.

Češljate mokru kosu

Kosa je najosjetljivija upravo nakon kupanja. Grubo češljanje mokre kose lomi vlasi i čupa kosu iz korijena. Izbjegavaj to!

Povezane teme: njega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Miteseri i akne: pravilna njega korak po korak

Kao što i sama znaš, miteseri i akne zahtijevaju ozbiljnu borbu, a prvo što trebaš napraviti je - naučiti kako pravilno njegovati kožu, korak po korak...