Sve što ti treba za savršen ten

Najluđa noć je iza nas, ali ostala je želja da izgledamo savršeno u svakom trenutku, bez obzira na povod.  Svaka djevojka se želi osjećati lijepom i poželjnom, a to je moguće samo ako je potpuno sigurna da ima besprijekoran ten u svakom trenutku. Možda djeluje nemoguće, ali ovo se vrlo lako postiže ako pri ruci imaš prave proizvode.  Sastavili smo za tebe listu must-have proizvoda, kako bi tvoje lice izgledalo savršeno bez obzira na povod i vrijeme.

 

#1 Fit Me tekući puder

Ovaj tekući puder vam pruža mogućnost da brzo i jednostavno prekrijete sve nepravilnosti i duboke pore zbog kojih se osjećate nesigurnom. Njegova lagana formula matira kožu lica kontrolirajući neželjeni sjaj. Fit Me Matte and Poreless tekući puder u tankom sloju osigurava dobro prekrivanje bez osjećaja težine ili efekta maske. Savršeno se stapa s bojom tena i teksturom kože.

#2 Master Camo paleta korektora

Nakon nanošenja tekućeg pudera, vrijeme je za korektor kojim ćeš prekriti podočnjake, crvenilo na koži i druge sitne nedostatke. Maybelline New York je kreirao Master Camo paletu korektora koja nepogrješivo korigira i prikriva sve nesavršenosti tena. Ova paleta se sastoji od 6 korektora različitih nijansi, od kojih se dvije koriste za korekciju, dvije za prekrivanje i dvije za posvjetljivanje. Master Camo paleta sadrži sve nijanse koje su vam potrebne za savršen ten.

#3 Fit Me kompaktni puder

Fit Me kompaktni puder dio je istoimene linije koju Maybelline ima u svojoj ponudi. Ovaj kompaktni puder zaglađuje teksturu kože i ujednačava ten. Njegova formula  osigurava dugotrajni mat efekt i savršeno se stapa s bojom tena i teksturom kože. Fit Me kompaktni puder vam jamči besprijekoran izgled koji je 100% prilagođen vašoj koži.

Pročitajte više o: Top 5 proizvoda iz 2017. za savršen ten

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Fit Me Compact Powder

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, tekući puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se našminkati uz opuštenu punđu

Jedno vrijeme nepravedno zapostavljena, punđa je konačno doživjela svoj veliki come back, i sada je ponovno u samom vrhu trendy frizura...