Sve što trebate znati o maskama za lice

Vaša beauty rutina je u početku bila vrlo jednostavna: kvalitetan gel za umivanje i hidratantna krema i vjerovale ste da znate baš sve o njezi kože.

Zatim ste saznale za sve blagodati micelarne vode i taman kada ste se počele osjećati kao stručnjak za njegu, u vaš život su ušetale maske za lice od gline koje su zakomplicirale vaš stav o ljepoti.

Međutim, istina je da ovaj tip maski nije nimalo tajanstven kako se na prvi pogled čini, a mi ćemo vam sada otkriti sve što trebate znati o ovim čudotvornim proizvodima koji su s razlogom zavladali industrijom ljepote.

Novo-staro beauty rješenje


Ako još uvijek sumnjate u njihovu moć jer smatrate da nisu dovoljno dugo s nama, dopustite nam da vas odmah razuvjerimo. Naime, maske za lice od gline inspirirane su ljekovitim svojstvima prirodne gline za njegu lica i tijela koja su poznata već tisućama godina! Osim za uljepšavanje, prirodna glina se već dugo koristi i u medicinske svrhe i dokazano je jedan od najboljih dubinskih detox tretmana za kožu, a samim time i cijeli organizam.

Nisu sve iste


Ako gel za umivanje i hidratantnu kremu birate na temelju svog tipa kože, onda bi na isti način trebali tretirati i maske od gline. Ovisno o problemu ili potrebama vašeg lica, odaberite onu opciju koja će vam dati blistavost, pročistiti pore ili, pak, napraviti nježnu eksfolijaciju koja je prijeko potrebna neujednačenom tenu.

Koristite ih posebno ili ih kombinirajte


Ako je vašoj koži potrebno samo jedno rješenje, onda ste prava sretnica i preporučujemo vam da na cijelo lice nanesete odgovarajuću masku. Ako imate masniju T-zonu, a ostali dijelovi lica su vam suhi ili normalni, poigrajte se s nekom od multimasking tehnika i otkrijte koja kombinacija će vam najbolje odgovarati.

Pročitaj više o: Sve što trebate znati o njezi kože u 20-ima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

Povezane teme: njega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Njega lica: Zablistaj uz tretman vitaminom C

Vitamin C neophodan je organizmu, ali starenje, izlaganje UV zrakama i pušenje, izrazito smanjuju njegovu koncentraciju, naročito u gornjem sloju kože...