Sve što trebate znati o njezi kože u 20-ima

Dvadesetogodišnjakinje često nisu svjesne da je njega kože u tim godinama važna kako za njihov trenutačni izgled, tako i za godine koje dolaze.

Odgovarajućom njegom u mladosti možemo postaviti temelje za kvalitetnu kožu kasnije i samo moramo pratiti korake pomoću kojih će naša ljepota biti i ostati vanvremenska. 

Čišćenje lica u prvom planu

 

 


Ako prije spavanja zaboravljaš ukloniti šminku micelarnom vodom ili ne umivaš lice gelovima za umivanje, vrijeme je da počneš. Ovo je vrlo bitan korak jer se šminka i razne nečistoće tijekom dana nakupljaju na tvojoj koži.

Ako se ne držiš ovog „zlatnog pravila“, tvoja koža lica se neće odmoriti tijekom noći, što na duže staze može izazvati prerano starenje kože i pojavu bora. 

Obavezna hidratacija

 

 


Ovisno o tome imaš li suhu ili masnu kožu, upotrijebi odgovarajuću hidratantnu kremu koja je lagana, ali dovoljno efikasna te hidrira kožu. Hidratantna krema je važan korak za jutarnje buđenje i večernju njegu prije spavanja. 

Poseban fokus na dio oko očiju

 

 


Tek s godinama postajemo svjesne da i koža oko očiju neće zauvijek ostati mladenačka. Zato je bitno koristiti posebnu kremu za ovaj dio lica jer je koža oko očiju tanka i dodatno osjetljiva.

Zaštita od sunca 

 

 


Zaštiti svoje lice od štetnih sunčevih zraka čak i kad je oblačno. Izlaganje sunčevim zracima može negativno utjecati na tvoju kožu lica te je važno koristiti kremu sa zaštitnim faktorom u bilo koje doba godine i u bilo kojoj prigodi – ne samo kad ideš na plažu. 

Dodatna njega za odlične rezulatate u budućnosti

 

 


Tri riječi: maske za lice. Jednom do dva puta tjedno, ovaj beauty ritual će ti oduzeti samo malo više vremena za njegu kože, ali tih dodatnih 10 minuta možeš iskoristiti za čitanje knjige ili za nešto što već dugo odlažeš.

Nakon nekog vremena i redovitom upotrijebom L'Oréal Paris Pure Clay maski za lice od gline, tvoja koža će biti „razmažena“ ovim detoks tretmanom, a dobit ćeš blistavost koja će trajati neovisno o tvojim godinama.

Pročitaj više o: Najbolji način da oporavite kožu lica nakon treninga​

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Micellar Water

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Red

 • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Black

 • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Green

 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

 • L'Oreal Paris Hydra Expert

  Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , oči , maske za lice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se našminkati uz šiške

Svaka promjena frizure podrazumijeva minimalnu korekciju dosadašnjeg načina šminkanja. Ipak, kad se odlučimo za šiške, promjene u makeup rutini moraju...