Svijetle ili tamne nude usne

Tamnije ili svjetlije? Pitanje koje vjerojatno postavljaš sebi svaki put kada se spremaš u avanturu zvanu nude usne. Možda ti izbor prave nijanse djeluje kao težak zadatak, ali poznati vizažisti tvrde da su samo tri pravila dovoljna za rješenje ove vječne dileme. Koja su to pravila?

1. Kakav je tvoj ten?


Nijansa ruža koja ti najbolje pristaje ovisi o tenu tvoje kože. Ako imaš tamniji ten, savjetujemo ti da za svoje usne biraš tamnije nude nijanse kako bi izbjegla neprirodan izgled. S druge strane, djevojkama svjetlijeg tena pristaju svjetlije nude nijanse koje na vrlo suptilan način naglašavaju njihovu prirodnu nježnost.

2. Što želiš postići?


Ovo pitanje bi si trebala postaviti svaki put prije šminkanja. Ako želiš da ljepota tvojih očiju bude u prvom planu, neka tvoj izbor bude nude ruž u svjetlijoj nijansi. Tako ćeš istaknuti ljepotu svojih očiju, a tvoj osmijeh će ostati dovoljno primjetan i jednako čaroban. Ako si jedna od onih djevojaka koje ne vole jaku šminku, a oči su ti uvijek diskretno našminkane, onda su tamnije nude nijanse savršen izbor za tebe.

3. Koji je povod?

Kao što svoj cjelokupni look detaljno planiraš ovisno o prilici, dobu dana i povodu, tako i izbor nude ruža treba prilagoditi situaciji za koju se nosi. Svjetlije nijanse odličan su izbor kako za dnevni, tako i za decentni, poslovni make-up look. Za nezaboravan noćni provod s prijateljima obvezno biraj tamnije nude nijanse.

Pročitaj više o: Olovka za usne za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction 634 Greige Perfecto

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction Blush in a Rush

    Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Našminkaj se za svaku prigodu s Enom Lunom i Dunjom Jovanić

Ena Luna i Dunja Jovanić, za novu epizodu serijala Make Up In The City, pripremile su fenomenalni makeup tutorijal za svaku prigodu...