Tekući puder i različite tehnike nanošenja

Tekući puder je poput kameleona, mijenja se prema načinu nanošenja i „instrumenata“ koje koristiš. Malo djevojaka zna da se različitom tehnikom nanošenja tekućeg pudera postižu potpuno različiti efekti.

Prstima za mat završnicu


Jedan od najrasprostranjenijih načina za nanošenje tekućeg pudera. Iako make-up stručnjaci ne savjetuju primjenu ove tehnike, većina djevojaka ipak koristi prste za nanošenje pudera. Dobra strana nanošenja prstima je u tome što zbog prirodne temperature tijela puder postaje tečniji pa se samim tim lakše nanosi. Puder koji si nanijela prstima jamči srednju pokrivenost i mat završnicu na licu. Ako se odlučiš za ovu tehniku, drži se osnovnog pravila nanošenja tekućeg pudera, a to je da se on nanosi tapkanjem, vrlo laganim pokretima prstiju.

Beauty blender za svjež izgled

Važno je da prije nanošenja pudera obvezno navlažiš beauty blender. Jedino tako možeš potpuno ujednačeno nanijeti puder bez vidljivih tragova po licu. Spužvasti aplikator namijenjen je nepogrješivom prekrivanju nedostataka po licu. Također, završnica pudera nanesenog uz pomoć beauty blendera je nešto suptilnija, a koža izgleda svježije.

Kist za nježni sjaj

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Prednost nanošenja tekućeg pudera ovom tehnikom je u tome što kist omogućava precizno nanošenje proizvoda. Važno je da kist kojim se puder nanosi bude kvalitetan i uvijek čist. Kist ti daje mogućnost da malom količinom proizvoda naglasiš određene dijelove lica na koje možda trebaš posebno obratiti pažnju. Efekt koji ćeš dobiti upotrebom kista je sjajna koža i potpuno prirodan izgled.

Pročitaj više o: Kako odabrati šminku za svijetli ten

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

    Naručite odmah

Povezane teme: tekući puder , puder

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup video tutorijal: Nikolina Pišek spremna za festival u Cannesu

Pogledaj ovaj makeup video tutorijal u kojem čuveni vizažist Marko Nikolić šminka prelijepu Nikolinu Pišek i pogledaj kako je jednostavno izgledati po...