Top 5 proizvoda iz 2017. za savršen ten

Kada sumiramo godinu koja nam izmiče, osim važnih događaja, ne smijemo zaboraviti i make-up prijatelje koji su bili tu upravo u tim važnim trenucima. U moru beauty proizvoda, nije lako izdvojiti one prave, a mi vam predstavljamo 5 make-up šampiona 2017. godine: 

1. True Match korektor - jer svaki nedostatak ima svoje rješenje


Zahvaljujući svojoj tekućoj teksturi, L'Oréal Paris True Match korektor se vrlo lako nanosi na vašu kožu pa nećete imati problem prilikom nanošenja. Još jedna njegova prednost koja ga izdvaja od ostalih korektora je činjenica da ovaj proizvod ima savršenu moć prekrivanja pa će jednostavno nestati svi dosadni prištići, tamni krugovi ispod očiju i sitne bore oko usana.

2. True Match tekući puder - kao u rukama profesionalca


Tekući puder True Match će s istoimenim tekućim korektorom upotpuniti vaš izgled. On savršeno prekriva sve nepravilnosti na licu i dovodi vaš ten do savršenstva. Njegova lagana tekstura dopušta vašoj koži da diše pa ovaj proizvod nikada nećete doživljavati kao masku, već kao drugu kožu.

3. True Match kompaktni puder - besprijekorna završnica

kompaktni puder

Često zaboravljamo važnost kompaktnog pudera. Osim toga što je nezaobilazna završnica vašeg make-up looka, kompaktni puder je odlično rješenje i ako ne nosite tekući puder te je postao nezaobilazan proizvod i u baking tehnici, što u praksi potvrđuju i mnogi beauty stručnjaci.

4. Infaillible kompaktni puder - mat efekt kakav želimo

kompaktni puder

Dame koje izbjegavaju nanošenje pudera zbog sjajne kože još uvijek nisu pronašle svog najboljeg make-up prijatelja - kompaktni puder. Zbog svoje teksture, kompaktni puder će savršeno prekriti povećane pore, neugodan sjaj i sve ono što prati masnu kožu. Ipak, kako je mnoštvo kompaktnih pudera predviđeno uglavnom za normalnu kožu, može se dogoditi da sjaj s vremenom ipak izbije na površinu vašeg lica. Uz Infaillible kompaktni puder nema takvih problema, te bezbrižno možete uživati u svojoj besprijekornoj koži.

5. Total Cover paleta korektora - recite „zbogom“ svim nedostacima


Uporno crvenilo, bubuljice, podočnjaci ili nezaobilazno konturiranje - sve to možete riješiti samo jednim proizvodom. Total Cover paleta korektora riješit će sve vaše probleme, zbog čega je to definitivno jedan od proizvoda koje ćete uvijek nositi u svojoj torbi. Kremasta tekstura omogućuje lako nanošenje na kožu te brzo prekriva sve nedostatke. Upravo zbog toga ova paleta korektora osvojila je srca i najoštrijih make-up kritičara.

Pročitaj više o: Top 5 proizvoda za šminkanje očiju iz 2017.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

    Naručite odmah
  • True Match L'Oreal Paris

  • L'oreal Paris True Match Compact Powder

  • Loreal Infallible Ultra Matte Powder

    Naručite odmah
  • L'Oreal Infallible Total Cover Concealer Palette

Povezane teme: šminka, lice, tekući puder , puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako postići dupli-eyeliner efekt na očima?

Ovaj neodoljivi retro stil s elementima futurizma se brzinom svjetlosti prenio s modnih pista na sve ljubitelje šminke, a razlozi za to su mnogobrojni...