Top pet nijansi ruževa za usne za svaku prigodu

1. Crveni ruž 

 

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

 


Crveni ruž je klasik kada je riječ o make up proizvodima. Iako je nekada bio rezerviran samo za večernje sate, crveni ruž se sada nosi i u dnevnim varijantama. Također, nekada je važilo pravilo da ako nosite crveni ruž, ostatak make up-a treba biti sveden na minimum, međutim, ovo pravilo više ne važi.

2. Ruž u nude nijansi

 

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

 


Ruž u nude nijansi jako je zahvalan za kombiniranje. Koje god boje nanijeli na lice i bez obzira na boje vašeg outfita, nude ruž je uvijek pravi izbor. Spoj prirodnog i efektnog u jednom proizvodu učiniti će ga vašim omiljenim.

3. Pink ruž 

 

 


Mnogi bi pomislili da je pink ruž nepotreban svakoj dami koja u svojoj kozmetičkoj torbici ima crveni. Velika pogreška! Iako na prvi pogled slične, crvena i pink se razlikuju po toplini podnijanse, a pink je možda pogodniji izbor za proljetne i ljetne dane.

4. Svijetlorozi ili ruž u boji breskve

 

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

 


Svijetlorozi ili ruž u boji breskve kao alternativa za nude ruž. Kad jednostavno poželite osvježiti svoj make up look, posebno u dnevnoj varijanti, nanesite ruž u nekoj od ove dvije preporučane nijanse.

5. Ruž u tamnoj nijansi 

 

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

 


Ruž u tamnoj nijansi po izboru je imperativ prethodne, sadašnje, ali i buduće sezone. Bilo da se odlučite za tamnoljubičasti, bordo ili crni, važno je samo nositi ga samouvjereno.

Pročitaj više o: Riješi test i saznaj koja boja ruža ide uz tvoju osobnost!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

  • Infallible Longstay Lipstick

  • Color Rich Lip Palette Red

  • Color Sensational Pink Alert

Povezane teme: šminka, usne, ruž, stil, dnevna šminka, večernja šminka, crveni ruž , šminka za posebne prigode , usne , trend , večernja šminka , dnevna šminka , nude

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se