Treba li mijenjati puder na prijelazu godišnjih doba?

Naime, početak proljeća svakako bi trebalo dočekati s nekoliko novih make-up proizvoda koje treba prilagoditi ovom godišnjem dobu, a jedan od najvažnijih je tekući puder. Dok se tijekom zimskog perioda preporučuje jača šminka s velikom prekrivnom moći koja pritom koži pruža dodatnu hidrataciju, tijekom proljeća licu je potrebna potpuno drugačija njega. Naime, s dolaskom proljeća koža više nije izložena niskim temperaturama i suhom zraku u zatvorenim prostorijama, što svakako ide u prilog njezinom zdravom izgledu.
 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Novi puder nježne teksture

Ovo je pravo vrijeme da promijenite svoju make-up rutinu i osvježite kožu novom hranljivom kremom prilagođenom vašem tipu kože, ali i novim puderom nježne teksture sa srednjom prekrivnom moći koja će vašoj koži dati prirodan, blistav i svjež izgled, poput Maybelline Superstay pudera koji ne sadrži ulje i ima laganu teksturu.

Ovakav puder najbolje je nanositi beauty blenderom kako bi se na najbolji način izbjegao efekt „maske", a ako želite bolje prekriti nesavršenosti na svom licu, nanesite ga odgovarajućim kistom. 

Razblažite puder koji ste koristile tijekom zime

No, ako smatrate da vašoj koži godi puder koji ste koristile tijekom zime, možete nastaviti s njegovim korištenjem tako što ćete ga tijekom toplijih dana „razblažiti" s nekoliko kapi hidratantne kreme. Na ovaj način se postiže prirodan, blistav izgled lica, a sličan efekt se može postići ako puder pomiješate s tekućim iluminatorom koji će licu također dati blistavost i svježinu.

Pročitajte više o: Trikovi za tekući puder kojima se profesionalni vizažisti koriste svake zime

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Superstay 24H

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, tekući puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako napraviti Foxy eye look za 3 minute

Ako vodiš aktivan život onda su ti najpotrebniji savjeti za brzo i efektno šminkanje, stoga isprati ove korake za postizanje Foxy eye look-a...