Trendi nijanse koje smo ponijeli iz prošlog desetljeća

Disko era je jedna od najinspirativnijih za dizajnere, glumce, vizažiste i uopće sve kreativne ljude diljem svijeta.

 

 


To je era šarenila i raznolikosti. Disko glazba je nastala početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, kada izvođači poput  Bee Gees-a, Donna Summer-a i The Jackson 5-a postaju planetarno popularni sa svojim hitovima. S glazbom dolaze i promjene stila svih ljubitelja glazbe.

Odjeća dobija jarke boje, a šminka nikako ne izostaje.

 

 


Disko era je i danas inspiracija mnogim vizažistima. Ona inspirira i mnoge kozmetičke brendove diljem svijeta, koji sa zadovoljstvom ubacuju šarenilo u svoje proizvode. 
Vizažisti tvrde, ako smo do sada žutu i plavu boju smatrali prigodnom samo za odjevne kombinacije, nikako za šminku, vrijeme je za promjenu mišljenja.

Plava i žuta boja su glavni akteri ovogodišnjih trendova. 

 

 


Trend nanošenja tuša za oči u nepravilnim, šik oblicima, daje slobodu vižazistima ekperimentirati s bojama i oblicima. Inspirirani ljepoticama poput Tvigi, u prvi plan stavljaju oči. Iscrtavaju ih, naglašavaju...i prave ih apsolutnim mamcem za poglede. I sve to zahvaljujući raznolikosti boja iz disko ere. Kao i ona sama, njezine boje su razigrane, podižu raspoloženje i nose individualni pečat. 

Zelena, zlatna, ciklama i srebrna – također su uzdignute na tron.

 

 

Ovo su boje koje su bile zastupljene u vremenu najveće popularnosti disko muzike. Na prvom mjestu se, naravno, nalaze nezaobilazne šljokice, koje su nezaobilazni dio šminke za 2017. godinu od sjenila za oči, preko tuša za oči, pa čak i ruževa za usne. 
 

Pročitaj više o: Trendi nijanse za zimu​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Loot the Booty by Essie

  • Essie rock on top

  • Maybelline Rock Nudes

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, stil, tuš, sjenila za oči , usne , trend , stil , moda , tuš za oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Zašto moraš isprobati Lancôme Teint Idole Ultra Wear tekući puder

Mogao bi biti vaš kraj potrage za savršenim izgledom tena budući da je neizostavan proizvod u životima žena već više od dvadeset godina baš ovaj Lancô...