Tri najvažnija make up trenda za zimu

Od bezvremenskih crvenih ruževa za koje smo sigurna da nikada neće izaći iz mode do prirodnog, blistavog tena izdvojili smo najveće make up trendove koji će nas pratiti ove zime.

Najveći svjetski dizajneri na svojim su revijama osim kreativnih odjevnih predmeta pokazali i kakav se to ten ove zime nosi.

1.Savršeni ten

 

Najljepši ten nije ni previše sjajan niti matiran. Vidljivo je tek malo sjaja na mjestima koja su prirodno blistava i mrvica ružičastog rumenila. Zato drage djevojke, naoružajte se balzamom za usne u boji, maskarom i rumenilom.

2.Tamni tonovi


Tamni su tonovi oduvijek rezervirani za zimske dane stoga preporučamo da svoja usta uljepšate nekom od tamnijih nijansi. Boja vina, smeđi, ljubičasti, čak i crni ove će jeseni biti pravi modni hit. Svaki od tih ruževa možete uklopiti u svoj stil, no pripazite s ostatkom šminke kako ne biste izgledale prenapadno. Također, ovakav make up look sigurnije je nositi u večernjim varijantama, a za one hrabrije, nosiv je i tijekom dana.

3.Neuobičajen tuš na očima

 

Neuobičajen tuš na očima ove sezone polako dolazi na svoje. Klasična crta na linijama kapaka već je pomalo dosadnjikava stoga se ohrabrite i napravite iskorak u obliku zanimljivih crta i oblika. Iskoristite svoju maštu, no pripazite da ne biste postigli neželjeni efekt. Također, ovakav look nosite na neformalnim sastancima i večernjim izlascima, a za poslovne sastanke ipak birajte provjerene varijante.

Pročitaj više o: 3 najzanimljivija make-up izdanja slavnih koja smo vidjeli ove jeseni

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Loaded Bolds

    Naručite odmah
  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

  • Superliner Blackbuster L'Oreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se