Tri razloga zašto trebate koristiti fiber maskaru

Svi već dobro znamo koliko su vlakna važna za organizam, pa tako i za ljepotu. Kozmetička industrija, koja nas ne prestaje oduševljavati svojim inovacijama, posljednjih nekoliko godina počela je obraćati više pozornosti na vlakna i sve ih više koristi u izradi make-up proizvoda.

Tako su vlakna postala sastavni dio inovativnih maskara, koje mogu odgovoriti svim zahtjevima suvremenih djevojaka.

Savršen trio

 

 


Dužina, gustoća i uvijenost su tri vidljiva znaka zdravih trepavica. Maskara s vlaknima vam garantira savršeno duge i guste trepavice, i što je najvažnije njena tekstura nema štetan utjecaj na korijen trepavica.

Mega look

Jedna od brojnih prednosti maskare s vlaknima je ta što pomoću nje možete postići isti izgled kao i upotrebom umjetnih trepavica. Vlakna trepavice čine gušćim i vidljivo dužim, te su oči naglašenije i pogled privlačniji.

Dodatna zaštita

Ono što svakako trebate znati je - maskara s vlaknima na nježan način njeguje trepavice. Maskara je proizvod koji dugo ostaje na očima i prilično se teško uklanja. Zato je verzija s vlaknima odličan izbor jer osim što trepavicama daje jedinstven izgled, ona dodatno vodi računa o njima.

Naša preporuka 

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Nakon isprobavanja brojnih proizvoda koje nam velike kozmetičke kuće preporučuju, zasigurno smo pronašli savršenu maskaru s vlaknima.

U sebi ima sve ono što vam treba – potvrđenu kvalitetu omiljenog brenda, pristupačnu cijenu i jednostavno i brzo nanošenje. Vjerojatno već znate o čemu govorimo – to je nova L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber maskara! Trepavicama daje dodatni volumen, dužinu i uvijenost. Ovo je definitivno najbolji izbor za zavodljiv pogled!

Pročitaj više o: Najbolji savjeti kada je maskara u pitanju - I dio​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

    Naručite odmah

Povezane teme: maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , trend , dnevna šminka , trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Odgovaramo na najčešće postavljana makeup pitanja

Kako bi bilo dobro kada bi svatko od nas pri ruci imao nešto kao čarobnu lampu, na primjer, čarobni ruž. Protrljaš tri puta i iz njega izađe duh speci...