Tri razloga zašto trebate koristiti fiber maskaru

Svi već dobro znamo koliko su vlakna važna za organizam, pa tako i za ljepotu. Kozmetička industrija, koja nas ne prestaje oduševljavati svojim inovacijama, posljednjih nekoliko godina počela je obraćati više pozornosti na vlakna i sve ih više koristi u izradi make-up proizvoda.

Tako su vlakna postala sastavni dio inovativnih maskara, koje mogu odgovoriti svim zahtjevima suvremenih djevojaka.

Savršen trio

 

 


Dužina, gustoća i uvijenost su tri vidljiva znaka zdravih trepavica. Maskara s vlaknima vam garantira savršeno duge i guste trepavice, i što je najvažnije njena tekstura nema štetan utjecaj na korijen trepavica.

Mega look

Jedna od brojnih prednosti maskare s vlaknima je ta što pomoću nje možete postići isti izgled kao i upotrebom umjetnih trepavica. Vlakna trepavice čine gušćim i vidljivo dužim, te su oči naglašenije i pogled privlačniji.

Dodatna zaštita

Ono što svakako trebate znati je - maskara s vlaknima na nježan način njeguje trepavice. Maskara je proizvod koji dugo ostaje na očima i prilično se teško uklanja. Zato je verzija s vlaknima odličan izbor jer osim što trepavicama daje jedinstven izgled, ona dodatno vodi računa o njima.

Naša preporuka 

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Nakon isprobavanja brojnih proizvoda koje nam velike kozmetičke kuće preporučuju, zasigurno smo pronašli savršenu maskaru s vlaknima.

U sebi ima sve ono što vam treba – potvrđenu kvalitetu omiljenog brenda, pristupačnu cijenu i jednostavno i brzo nanošenje. Vjerojatno već znate o čemu govorimo – to je nova L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber maskara! Trepavicama daje dodatni volumen, dužinu i uvijenost. Ovo je definitivno najbolji izbor za zavodljiv pogled!

Pročitaj više o: Najbolji savjeti kada je maskara u pitanju - I dio​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

    Naručite odmah

Povezane teme: maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , trend , dnevna šminka , trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up trikovi za svjež izgled lica

Treba svladati sve te izazove koje sa sobom nosi umor, neprospavane noći, one manje, i malo veće bore, podočnjaci… Pa, kako onda učiniti da koža izgle...