Tri trika za postojani ruž za usne

Kako biste izbjegli neprijatnosti nastale zbog "neposlušnog" ruža, predlažemo da se poslužite nekim od ovih trikova - ruž na vašim usnama bit će postojan i izgledat će uredno sve do kraja večeri!

1. Pripremite usne za šminkanje

 


Piling, hidratacija i čišćenje obavezni su koraci u pripremi vaših usana za nanošenje šminke. Jedno od važnih pravila za njegu usana je unošenje dosta tekućine u organizam, ali i korištenje preparata za hidrataciju. Prije nanošenja ruža napravite dobar piling kako biste uklonili mrtve stanice, nakon čega će vaše usne biti glatke i mekane. Ovaj korak možete napraviti i mekom četkicom za zube, kojom ćete nježno prijeći preko usana nekoliko puta. Nakon toga nanesite primer i vaše usne su spremne za šminku koja će trajati cijelu noć!

2. Uklonite višak ruža


Želite li da vaš ruž bude postojan, nemojte koristiti sjajila, nego se odlučite za neki od dugotrajnih ruževa, a ono što obavezno trebate napraviti nakon nanošenja je uklanjanje viška ruža papirnatom maramicom. Na usne nježno prislonite maramicu nekoliko puta, i na taj način ćete se osloboditi viška, ali i fiksirati ruž. Preko maramice koju ste prislonili na usne, spužvom nježno nanesite puder u prahu, koji će upiti sve masnoće i samim tim spriječiti razmazivanje ruža.

Pročitaj više: Sjajilo za usne ili mat ruž

3. Nikada nemojte podcijeniti važnost olovke za usne!


Odaberite olovku u boji ruža koji želite koristiti. Vodite računa da olovku ne nanosite samo uz rub usana, nego preko cijele površine. Ovaj dodatni sloj šminke nekada se koristi kao zamjena za primer, ali je najbolje nanijeti oba proizvoda - dodatna zaštita od razmazivanja nikad neće škodit!

Pročitaj više o: Savršen crveni ruž

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Drama Khol Maybelline New York

    Naručite odmah
  • Color Sensational Loaded Bolds

    Naručite odmah
  • Color Sensational Intense Pink by Maybelline New York

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, ruž, crveni ruž , šminka za posebne prigode , usne , mat , nude

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Made for All: kolekcija ruževa za sve tonove kože

Odlazak u parfumeriju po novi ruž može biti jednostavan zadatak samo ako kupuješ već puno puta isproban proizvod. Ali što ako u misiju pronalaženja kr...