Trikovi za savršeni zimski ten

Savršeni i besprijekoran ten je nešto čemu sve dame teže. Ono što će vam svaki dermatolog, ali i laik reći jest da se  koža njeguje iznutra. Naravno, postoje dani kada nam koža blista, ali i oni tijekom kojih nam je potrebno više vremena da bismo prikrile nepravilnosti i nesavršenosti.

Najčešći problem s kojim se svaka dama suočava su podočnjaci,  akne i bubuljice, a zbog toga nam je važno da, nakon što uz make-up dobijemo besprijekoran ten, svi proizvodi ostanu na licu.

Prije nego što nanesete bilo koji proizvod na lice, vrlo je bitno napraviti piling kako biste uklonili sve mrtve stanice. Možete koristiti rukavicu ili preparat za piling, ali i kombinirati oba proizvoda.

Nakon pilinga nanesite hidratantnu kremu i pričekajte da je koža upije.

Sada je vrijeme za primer koji regulira mašćenje kože i zahvaljujući kojemu puder se neće "otapati".


Nanesite puder tek kada ste napravili ova tri koraka. Trudite se koristiti pudere na bazi vode, a ne ulja, i odlučite se za one u tekućoj formi kako biste izbjegli stvaranje mrlja.

Mnoge dame bi nakon tekućeg pudera nanijele puder u prahu. Međutim, sada je vrijeme za mali, ali zlata vrijedan trik.

Nakon što ste nanijele tekući puder, prvo nanesite kremasto rumenilo na jagodice, a nakon njega rumenilo u prahu. Na ovaj način će rumenilo na vašoj koži biti postojano tijekom cijelog dana.

Na kraju nanesite puder u prahu kako biste fiksirale cijeli make up look.

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, konturiranje, sjenčanje lica , BB krema , tekući puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako odabrati bronzer za lice prema tonu i podtonu kože

Prilikom odabira bilo kojeg makeup proizvoda trebaš obratiti pozornost na svoj ton i podton kože, odnosno trebaš ih uklopiti s njima na odgovarajući n...