Trikovi za sprječavanje grudica od maskare

Odaberite onu pravu

 

 


Volite li crnu, smeđu ili maskaru u boji, prvo na što trebate obratiti pozornost pri odabiru i kupnji maskare je njezina kvaliteta.

Također, bitan je i efekt koji želite postići, pa tako dame s kraćim trepavicama trebaju isprobati L'Oreal False Lash Superstar XFiber maskaru, koja će trepavice izdužiti i učiniti ih vizualno gušćim.

Oprezno pri zatvaranju

 

 


Međutim, i pored dobre kvalitete, ako ne vodimo računa pri zatvaranju maskare, mogu se napraviti nepoželjne grudice. Upravo to je najveća noćna mora svake make up rutine, bilo da je riječ o dnevnoj ili večernjoj.

Zato, trudite se aplikator vraćati u zatvarač ravno i to napravite brzo i iz jednog pokušaja.

Popravljanje načinjene štete

 

 


Ako niste spriječile stvaranje grudica prije nanošenja maskare, ne očajavajte! Prvo papirnatom maramicom ili nečim sličnim obrišite maskaru s četkice za nanošenje, a zatim četkicom nježno prijeđite preko trepavica, od korijena prema vrhu.

Ne brinite, nećete ukloniti previše maskare, a trepavice ćete razdvojiti i s njih ukloniti grudice.

Još jedan famozan trik koji će vam pomoći u borbi protiv grudica od maskare – uzmite četkicu za zube koju više ne koristite ili četkicu od stare maskare. Neku od četkica približite trepavicama i trepćite kao da češljate trepavice. Ponovite nekoliko puta i recite zbogom grudicama!

Pročitaj više o: Trikovi za nanošenje maskare by Isabella Rakonić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako se našminkati uz top 5 novogodišnjih lookova

Zapamti - novogodišnja šminka mora biti drugačija od svakodnevne! Budi hrabra, maštovita, ne plaši se koristiti boje, isprobaj nešto novo i drugačije,...