Uređivanje obrva za početnike

Za obrve možemo reći da su jedna od najaktualnijih tema u svijetu šminke. Tijekom posljednjih nekoliko godina se o obrvama toliko piše da je izlazak iz kuće bez savršeno uređenih obrva najveća make-up pogreška koju možeš sebi dozvoliti. No, obrve su ujedno i bolna točka svake djevojke, jer je vrlo teško postići savršen oblik, gustoću i nijansu. Za sve vas, pripremili smo četiri trika koji vas vode do savršenih obrva:

1. Odloži pincetu na neko vrijeme

Ako svoje obrve ne prepuštaš rukama profesionalaca, već sama brineš o njima, vjeruj nam da ćeš vrlo brzo primijetiti razliku ako na neko vrijeme odložiš pincetu i prestaneš čupati dlačice. Ovo naročito vrijedi za dio iznad obrva. S vremenom ćeš i sama vidjeti da tvoje obrve izgledaju prirodnije i puno ljepše.

2. Korektor je tvoj prijatelj

Kada završiš sa šminkanjem lica, duž cijele donje linije obrva nanesi malo korektora. Na ovaj način ćeš ih suptilno naglasiti, bez dodatnog iscrtavanja zbog kojeg mogu izgledati umjetno.

3. Iscrtavanje obrva – budi vrlo pažljiva

Prije nego počneš iscrtavati obrve provjeri jesi li prethodno s dlačica uklonila sve ostatke kreme za lice ili tekućeg pudera. Neka ti olovka služi samo za iscrtavanje okvira, a ne za popunjavanje praznina između dlačica. Kada su kompletno iscrtane i naglašene olovkom, obrve izgledaju neprirodno i prenaglašeno.
 

4. Sjenila za obrve – skriveni dragulji

Već smo spomenuli popunjavanje praznina između dlačica. Proizvod koji ti omogućava da ovaj dio napraviš bez greške su sjenila za obrve. Njih možeš pronaći u različitim nijansama i lako možeš odabrati onu koja odgovara prirodnoj boji tvojih obrva. Važno je obratiti pozornost na debljinu kista kako bi nanošenje sjenila bilo što preciznije.

Mnoge djevojke preskaču korak sa sjenilom, a taj proizvod obrvama daje potpuno prirodan izgled i zaista je skriveni dragulj u make-up svijetu.

Pročitajte više o: Sve što trebaš znati o proizvodima za obrve

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Brow Artist Xpert

  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, obrve

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi 2019: Jesenske boje

Umjetnički, glamurozno i po malo “zastrašujuće”, ovim pridjevima bi se najbolje opisalo sve ono što nas ove jeseni očekuje u beauty svijetu...