Vratite život svojoj kosi 

San svake žena je da ima lijepu, njegovanu i sjajnu kosu. Iako se čini da danas uz sve proizvode za njegu kose koji su dostupni na tržištu to i nije tako teško postići, to zapravo i je. Naime, s vremenom naša kosa  postaje slaba, krhka i beživotna.


 
Zaštita od topline

Peglanje i kovrčanje vrućim uvijačima negativno utječe na vlažnost u folikulu dlake. Upravo je zbog toga bitno nanijeti sredstvo za zaštitu kose od topline.

Pročitaj više o: Emmy 2016.: Tri frizure koje su privukle najviše pozornosti na crvenom tepihu

Pranje kose

Ono uklanja prirodna ulja s tjemena zbog čega koja postaje suha i beživotna. Također, neka vaš izbor kod pranja kose budu nježni proizvodi koji neće iritirati kosu i uništavati je prejakim svojstvima. 

Hidratacija

Nedostatak tekućine u organizmu ubrzo će se odraziti i na vašoj koži i kosi. Stoga pijte dovoljno vode, minimalno 1,5 do 2 litru na dan. Vaša će vam kosa biti zahvalna. 

Pročitaj više o: Zašto odabirati klasične boje kose kada se možete istaknuti s nekom totalnom drugom

Ishrana

U prehranu biste trebali uvrstiti namirnice bogate željezom jer je ono dobro za vašu kosu, a ukoliko vam ga fali to će se negativno odraziti na stanje vaše kose te će ona izgledati beživotno.

Prirodne maske

Također ,pripazite kod maski iz kućnih radinosti. Naime, iako vjerujemo da je prirodno uvijek najbolje, imajte na umu kako recepti naših baka nisu stvoreni za potrebe koje imamo danas. Proizvodi koji se nalaze na policama, a posebno oni za profesionalno korištenje, imaju kontrolirano porijeklo, pa ponekad znaju biti bolji izbor.
 

Povezane teme: njega , frizura , stil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Miteseri i akne: pravilna njega korak po korak

Kao što znamo, miteseri i akne zahtijevaju ozbiljnu borbu! Prvi korak je naučiti kako pravilno njegovati kožu, korak po korak...