Vratite život svojoj kosi 

San svake žena je da ima lijepu, njegovanu i sjajnu kosu. Iako se čini da danas uz sve proizvode za njegu kose koji su dostupni na tržištu to i nije tako teško postići, to zapravo i je. Naime, s vremenom naša kosa  postaje slaba, krhka i beživotna.


 
Zaštita od topline

Peglanje i kovrčanje vrućim uvijačima negativno utječe na vlažnost u folikulu dlake. Upravo je zbog toga bitno nanijeti sredstvo za zaštitu kose od topline.

Pročitaj više o: Emmy 2016.: Tri frizure koje su privukle najviše pozornosti na crvenom tepihu

Pranje kose

Ono uklanja prirodna ulja s tjemena zbog čega koja postaje suha i beživotna. Također, neka vaš izbor kod pranja kose budu nježni proizvodi koji neće iritirati kosu i uništavati je prejakim svojstvima. 

Hidratacija

Nedostatak tekućine u organizmu ubrzo će se odraziti i na vašoj koži i kosi. Stoga pijte dovoljno vode, minimalno 1,5 do 2 litru na dan. Vaša će vam kosa biti zahvalna. 

Pročitaj više o: Zašto odabirati klasične boje kose kada se možete istaknuti s nekom totalnom drugom

Ishrana

U prehranu biste trebali uvrstiti namirnice bogate željezom jer je ono dobro za vašu kosu, a ukoliko vam ga fali to će se negativno odraziti na stanje vaše kose te će ona izgledati beživotno.

Prirodne maske

Također ,pripazite kod maski iz kućnih radinosti. Naime, iako vjerujemo da je prirodno uvijek najbolje, imajte na umu kako recepti naših baka nisu stvoreni za potrebe koje imamo danas. Proizvodi koji se nalaze na policama, a posebno oni za profesionalno korištenje, imaju kontrolirano porijeklo, pa ponekad znaju biti bolji izbor.
 

Povezane teme: njega , frizura , stil

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Piling za lice: Sve što trebate znati

Kada bismo vam rekli da postoji jedno rješenje za sprečavanje nastanka mitesera, kao i za uklanjanje ljuskica na licu - biste li nam povjerovali? Otkr...