Vrijeme je da saznate sve o bronzeru

Tajna broja 3

 

 


Nakon godina i godina odlazaka kod vizažista, vrijeme je da otkrijemo veliku tajnu broja tri. A to je - bronzer nanesite od vrha lica, preko jagodica, pa sve do linije brade.

Nikad nemojte nanositi bronzer po cijelom licu, a sjaj na samo jednu točku, poput nosa. Čelo, obrazi, nos i brada su četiri točke koje se prirodno sjaje, zato ih nemojte dodatno naglašavati.

Prirodan i neupadljivi sjaj će vam osigurati super trojka. 

Vaše jagodice će ga obožavati

 

 


Mat bronzer je nešto što će vaše jagodice obožavati. A odličan je i za konturiranje nosa. Pomoću mat brozera možete vizualno smanjiti nos, a da ne izgledate prenašminkano. Super, zar ne?

Bronzer za vaš tip kože

 

 


Puderasti bronzer je spas za sve one dame kojima je koža prirodno sjajnija. Sve što trebate napraviti je - nježno kistom nanesete puderasti bronzer na odgovarajuća mjesta i zaboravite na nepotrebni sjaj.

4. Pronađite odgovarajući kist 

Nemojte stalno koristiti isti kist, redovito ga mijenjajte, ali uvijek koristite onaj sa divnim i mekanim dlačicama. Izbjegnite bilo koju pogrešku i volite bronzer kao što on voli zasjati za vas.

Pročitaj više o: Naši odgovori na vaša najčešća make-up pitanja​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Sculpt - 01 Light Medium

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, konturiranje, sjenčanje lica

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

BB Glow tretman: prednosti i nedostaci

Lice koje izgleda kao da ima puder ili BB kremu, a zapravo nestaje - nema mrlja, crvenila, tamnih krugova! Upravo to se može postići tretmanom BB glow...