Za trepavice mekane poput pera

Dobro nam je poznato kako slijepljene trepavice mogu izbaciti iz takta i u trenutku ti potpuno poremetiti planove kada se spremaš za izlazak. Vjerojatno si bezbroj puta promijenila maskaru nakon samo par nanošenja i čini ti se da lagano posustaješ u ovoj borbi.

Samo za tebe iz L'Oréal Paris laboratorija sada stiže Paradise Extatic maskara koja nudi rješenje ovog problema i obećava besprijekoran eye look. Čarobna tekućina je upakirana u metalik-rozu bočicu koja privlači pozornost i mami te da je probaš. Možeš nam vjerovati, prepusti joj se i nećeš pogriješiti.

Što ova maskara radi tvojim trepavicama?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Lansira tvoje trepavice ravno u raj! Da, baš tako bismo opisali oduševljenje efektom koji ova maskara postiže – savršeno definirane i razdvojene trepavice obojene intenzivno crnom bojom. Trepavice su lagane poput pera jer posebna ulja iz njezine formule ne stvaraju osjećaj težine i čine ih prozračnima i mekanima.

Može li se ova maskara nanositi u više slojeva?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Da, naravno. Svakim novim slojem ćeš primijetiti kako tvoje trepavice postaju izražajnije. Unatoč svojoj laganoj formuli, Paradise Extatic maskara ti obećava dramatičan izgled trepavica i savršeno zavodljiv pogled.

Na kraju, kakva je četkica?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Paradise maskara nema silikonsku četkicu, zbog čega ćeš biti još više uzbuđena. Sitne, fine dlačice s četkice s lakoćom grle svaku trepavicu pojedinačno i daju joj intenzivnu crnu boju. Četkica je napravljena tako da se maskara jednostavno nanosi kako na gornje, tako i na donje trepavice. Uz četkicu kakvu u sebi krije bočica Paradise Extatic maskare nema mjesta za pogrešku, a još manje za umrljane kapke. Ukratko – ovaj proizvod je tvoj make-up pomoćnik iz raja!

Pročitaj više o: Šminka za posao: Proizvodi koje trebate imati u kozmetičkoj torbici

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Povezane teme: trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make-up savjeti za vjenčanje na otvorenom

Ako organizirate vjenčanje na otvorenom, evo što trebate napraviti kako biste sačuvače svoj make-up...