Zašto je fiber maskara bolja od umjetnih trepavica

Prva asocijacija na zavodljiv pogled Adriane Lime i Doutzen Kroes su vam umjetne trepavice?

Mnogi vjeruju kako volumen i dužinu trepavica mogu postići isključivo zahvaljujući ovom malom make-up triku, što je velika pogreška. Sve što vam treba za osvajanje pogledom je kvalitetna fiber maskara!
 

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Dobro nam je poznato kako je za savršen make-up look neophodna besprijekorna šminka ovog dijela lica, kao i kvalitetna maskara, što vodi do potpune transformacije.

Imate samo pet minuta za sređivanje? Maskara, malo rumenila i sjajilo za usne su dovoljni!

Dotjerujete se za neki važan event koji ste dugo iščekivale? Koliko god se šminkale, efekt neće biti zadovoljavajući ako oči nisu dovoljno istaknute!

U ovim situacijama, nema boljeg izbora od fiber maskare, koja predstavlja najnoviji korak u evoluciji omiljenog ženskog alata za uljepšavanje.
 

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Najvažnije u vezi s ovim proizvodom je to što ima efekt upravo umjetnih trepavica i čini vaše oči zanosnima iz svakog kuta. U čemu je trik?

Tajna fiber maskare krije se u neprimjetnim i ultra nježnim vlaknima, zahvaljujući kojima trepavice izgledaju i duže i deblje. Također, tu je i veći volumen, a linija trepavica je istaknuta, što sve zajedno čini oči izraženijima.

Ne stvaraju se grudice, što je posebno važno kako bismo imale prirodan i uredan izgled, a površina dlake izgleda glatko i nježno.
 

 

 


Trepavice su, pored toga, značajno uvijene, pa je rezultat korištenja ovakve maskare seksepilan pogled kojem nitko ne može odoljeti, a efekt je famozan, čak iako su vaše trepavice prirodno kratke i rijetke.

Bonus savjet: Nemaju sve fiber maskare ove nabrojane prednosti. Definitivno najbolji izbor na našem tržištu je L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara, koji pruža baš sve spomenuto: i dužinu, i debljinu, i uvijenost, kao i volumen trepavica!

Njezina dodatna kvaliteta je ergometrijska spiralna četkica Architect, zahvaljujući kojoj i najudaljeniji kutovi očiju mogu biti lijepo pokriveni.

Pročitaj više o: 5 savjeta za nanošenje maskare​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: šminka, lice, maskara, oči , trend , stil , moda , trepavice

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Rok trajanja šminke: kada je vrijeme za novu?

U ovom periodu smo se više posvetili njezi kože nego ranije i cilj nam je da imamo prije svega čisto, njegovano i lijepo lice ispod zaštitne maske. Me...