Zašto se ne trebate bojati sjenila za oči u boji crvenog vina

Koliko vam je puta palo na pamet da barem na jednu večer postanete vamp, grundge ili ultra šik noseći sjenilo za oči u boji crvenog vina?


A koliko ste samo puta odustale od te pomisli jer ste mislile da se nećete snaći u takvom make-up izazovu? Sigurni smo i da ste u većini slučajeva pomislile da vam je za takav look potrebno puno truda i vremena i u posljednji tren se predomislile, jer ovakve nijanse zahtijevaju vladanje vještinom pravilnog nanošenja i kombiniranja s ostatkom looka.

Sada smo mi tu i objasnit ćemo vam zašto se ne trebate bojati sjenila za oči u boji crvenog vina. Ovakve nijanse jesu zahtjevne, ali mi vam donosimo trikove koji će vam pomoći prevladati taj strah i zaboravit ćete da ste se ikada bojale crvene boje! Pripremite se za sezonu vrelih noćnih izlazaka, jer ovakvom pogledu rijetko tko može odoljeti.

Prvo uklonite kosu s lica


Ovakav make-up look zahtijeva frizuru koja će vam otvoriti lice i staviti naglasak na vaše oči. Zatim, s obzirom na ton kože, odaberite jarku crvenu nijansu iz Maybelline New York The Burgundy Bar palete koja će vaš pogled učiniti magičnim. U kombinaciji s dugim trepavicama koje ponosno nosi svaka moderna dama, odluka o odabiru ove nijanse sjenila bit će pun pogodak.

Izvucite crtu tušem za oči


Zatim polako i precizno izvucite crtu tušem za oči, a za najjednostavnije nanošenje birajte zakrivljeni Sensational Liner

Za odijevanje postoji izreka „manje je više", a sada je možete primijeniti i na svoju šminku. Crveno sjenilo za oči stavit će poseban pečat na vaše cijelo večernje izdanje, pa pripazite da ostatak lica bude umjereno našminkan tj. bez previše rumenila, bronzera i highlightera.

Razumijete li sada zašto se ne treba bojati „vrelih“ nijansi burgundy sjenila za oči? Ovaj izgled možda zahtjeva eksperimentiranje i trud, ali se itekako isplati!

Proćitajte više o: Dva načina nošenja crvenih sjenila za oči tijekom dana

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: šminka, sjenila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup in the City ti predstavlja Halloween

Ova epizoda serijala Makeup in the City donosi ti zombi apokalipsu! Ne samo što je look zastrašujuć, nego je i izrazito realan – čak su se i Dunja i P...