Želiš prirodan izgled obrva bez puno truda? Otkrivamo olovku za obrve koju ćeš obožavati!

Tema zvana oblikovanje obrva u meni budi neugodne flashbackove. Uvijek se prisjetim ranih 2000ih i svojih skoro-nepostojećih obrva. Srećom po sve nas, pije nekoliko godina uplovili smo u eru gustih, prirodnih i neurednih obrva i ovi neugodni flashbackovi su iščezli. I zaista, ako staneš ispred ogledala i zamisliš sebe bez njih, shvatit ćeš da su obrve jako važan segment lica. Zato nam je izuzetno drago što je nekome konačno “sinulo” vratiti ih tamo gdje pripadaju.

Kako do idealnog oblika obrva?

Drugim riječima, kako oblikovati obrve kao profesionalac i postići look koji je sad u trendu? Imaj na umu, iako je nekad predstavljao bauk, proces oblikovanja i popunjavanja obrva sad je puno pojednostavljen. Na sreću nas neprofesionalaca, danas postoji puno dobrih makeup proizvoda koji nam ih pomažu dotjerati baš kako mi želimo.

Koju olovku za obrve izabrati?

Postavi kriterije! Tržište je prepuno različitih proizvoda, a izbor pravog je sve osim jednostavan. Ako nisi sigurna što točno tražiš, postavi kriterije koje smatraš da jedna olovka za obrve treba ispuniti. Evo primjera:

Dobra olovka za obrve treba biti jednostavna za korištenje, jer nismo svi eksperti u procesu iscrtavanja obrva i možda ne želimo ni postati. Zatim, ne želimo da olovka bude ta koja odlučuje oblik i boju naših obrva, već mi same. Posljednje, ali ne i najmanje bitno - ne želimo trošiti sate ispred ogledala pokušavajući da nam lijeva i desna obrva budu simetrične.

To znači da želimo precizno definirane obrve prirodnog izgleda, na ekspresan i jednostavan način. Vrijeme je da krenemo u potragu, prošetamo do najbliže drogerije i isprobamo nekoliko različitih olovaka koje djeluju obećavajuće.

Pobjednik je…

Poslije nekoliko pokušaja, u ogledalu sam vidjela neku bolju verziju sebe! Pogledala sam proizvod da vidim koja je olovka u pitanju, a na njoj je pisalo Maybelline New York Express Brow. Međutim, važno je naglasiti da je u pitanju nova verzija poznate olovke za obrve, s punim nazivom Maybelline New York Express Brow Satin Duo.

Ne tvrdim da nijedna druga olovka nije ispunila kriterije, ali Maybelline New York je #1 make up brand na svijetu* i meni je to bilo dovoljno.

Dva koraka do idealnih obrva

Ova 2 u 1 olovka za obrve zaista radi posao, ekspresno i jednostavno. Na jednoj strani Express Brow Satin Duo proizvoda nalazi se precizan vrh olovke koji pomaže oblikovati svoje obrve po želji. S druge strane te čeka spužvica s puderom za postizanje intenziteta boje po tvojoj mjeri. A evo i kako se koristi…

1. KORAK: Definiraj svoje obrve olovkom, ali pažljivo, koristeći kratke i lagane pokrete. Aplikator je vrlo precizan, pa nema potrebe da grubo pritišćeš vrh olovke.

2. KORAK: Popuni obrve drugom, puderastom stranom olovke, ali tako da ispratiš prirodnu liniju obrva.

Želiš prirodan izgled obrva bez puno truda? Otkrivamo olovku za obrve koju ćeš obožavati!Krajnji rezultat: Pune obrve prirodnog izgleda

Krajnji rezultat je izgled obrva kakav svi želimo. Dakle, brzo se nanosi, jednostavna je za korištenje (čak i za početnike!), a nakon nanošenja proizvoda obrve i dalje izgledaju prirodno.

Svima nam je potrebna olovka koja cijelu zavrzlamu zvanu oblikovanje i popunjavanje obrva čini jednostavnom. Igrom slučaja, ja sam svoju pronašla i zove se Maybelline New York Express Brow Satin Duo. Sad je red na tebi. 

Piši nam koja je tvoja omiljena olovka za obrve!

Zelis prirodan izgled obrva bez puno truda Otkrivamo olovku za obrve koju ćes obozavati2

* Maybelline New York, broj 1 make up brand na svijetu u 2020. godini, na osnovi službenih podataka Euromonitor International Limited, Beauty & Personal Care 2021 izvještaja, koji obuhvaća podatke o vrijednosnoj prodaji, maloprodajnim cijenama i svim maloprodajnim kanalima, za cijelu 2020. godinu.

Pročitaj još: Koje nijanse biraš za jesen ’21?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Blond 01

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Medium Brown 02

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Dark Brow 04

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, Maybelline New York, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se