Znakovi da se vaše šminkanje pretvara u dosadnu rutinu

Iznimno je važno dobro poznavati svoju kožu, kako biste joj osigurale pravilnu njegu. Ali, razmislite, kad ste zadnji put promijenile kremu ili maskaru? Ako se ne sjećate, vrijeme je za promjene pomoću kojih ćete zablistati.

1. Dosadilo vam je šminkanje.


I to je moguće. Ako vam je šminka dosadila, vrijeme je za promjene. Zato, ravno u omiljenu drogeriju. Nova paleta sjenila će osvježiti vašu kozmetičku torbicu, a vi ćete se opet igrati s šminkom poput djeteta.

2. Šminkanje vam postaje rutina.


Prije vam je trebalo dosta vremena za nanošenje šminke i u tome ste uživale, a sad vam je to svakodnevna rutina. Sigurni smo da želite uvijek izgledati savršeno, stoga se ne smijete šminkati na brzinu. Posvetite šminkanju dovoljno vremena i uvijek izgledajte savršeno.

3. Uvijek isti lak za nokte.

Zašto? Vaši nokti zaslužuju puno više od toga! Odaberite nijansu koju dugo niste koristile i razveselite svoje nokte. Čak i vrlo mala promjena može napraviti čudo za vaš cjelokupni izgled.

4. Godinama imate istu frizuru.

Još jedan od glavnih pokazatelja da ste se ušuškale u jednoj beauty rutini. Ako je vaša svakodnevna frizura konjski rep, to nije dobro jer se kosa lomi, umjesto da slobodno diše. Pustite kosu i dozvolite frizeru da je uredi.

Pročitaj više o: Make-up savjeti za djevojke koje izbjegavaju šminku u boji

Povezane teme: večernja šminka , dnevna šminka

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

3 stila šminkanja koja će obilježiti ovo ljeto (VEČERNJA VARIJANTA)

Probajte nešto potpuno novo! Usvojte ova tri top stila šminkanja za ljeto 2016. i zablistajte poput prave dive...