Fluid za lice i njegove tajne

Fluid za lice i njegove tajne

Iako u prodaji postoji veliki broj krema i gelova za njegu i hidrataciju kože, kao i sličnih mazalica koje se vjerojatno već nalaze na tvojim policama, fluid za lice je proizvod koji moraš isprobati! Pomoću njega ćeš doživjeti intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju kože i vratiti svjež izgled i prirodni sjaj lica. A mi ti otkrivamo sve njegove tajne i zašto je to tako.

Zašto se koža lica isušuje?

Dok neki prirodno imaju suh tip kože lica, kod drugih dolazi do isušivanja kože lica iz različitih razloga. Lice je najviše izloženo štetnim vanjskim faktorima i na njemu se uvijek prvo vide znaci promjena koje se događaju u našem organizmu i nama samima. Pa tako na izgled kože tvog lica utječu stres, nezdrava prehrana, kao i loš i neredovit san. Oni su neki od glavnih uzroka nastanka suhe, osjetljive kože, sklone perutanju i crvenilu, kao i onom neugodnom osjećaju zatezanja kože.

Sve ovo je jednostavno izbjeći, samo pomoću par promjena u beauty rutini, kvalitetnih proizvoda za njegu kože i konstantne hidratacije kože. A ima li boljeg načina za to od uporabe proizvoda koji je namijenjen isključivo dugotrajnoj hidrataciji kože, kao što je fluid za lice?

Fluid za lice

Fluid za lice je kozmetički proizvod fluidne teksture koji se koristi za intenzivnu hidrataciju kože. Kreiran je na bazi vode i snažnih aktivnih sastojaka s nevjerojatnim hidratizirajućim svojstvima. Zahvaljujući njegovoj laganoj teksturi, on brzo prodire u kožu čineći je hidratiziranom, mekšom i gipkijom. Ovaj proizvod izuzetno doprinosi hidrataciji kože i ne ostavlja onaj neugodni osjećaj ljepljivosti i masnoće, koji nam ponekad ostane na licu poslije krema.

Fluid za lice i njegove tajne

Odgovara li fluid za lice svakom tipu kože?

Fluid za lice je još jedan od kozmetičkih proizvoda koje moraš birati u odnosu na svoj tip kože, zato je bitno znati da ne odgovara baš svaki fluid svakom tipu kože. Tako, na primjer, izuzetno suha koža zahtijeva intenzivniju hidrataciju i fluide s formulom prilagođenom ovom tipu kože, dok masna koža zahtijeva fluid koji je u stanju izboriti se s viškom sebuma iz kože i hidratizirati je.

Kada i kako se nanosi fluid za lice

Najbolje ga je ostaviti u frižideru na nekoliko minuta prije korištenja, kako bi sebi priuštila pravo osvježenje kad ga naneseš. Inače se nanosi na očišćeno lice i predio oko vrata svakodnevno, prije šminkanja ujutro i navečer kao dio beauty rutine.

Fluid za lice vrši i funkciju primera

Odmah nakon nanošenja fluida, koža je glatka, ali i mekša što je čini savršeno pripremljenom za nanošenje šminke, tako da on sjajno vrši i funkciju primera. Koža će ispod makeup-a disati i biti svježija. Ono što je dobro kod fluida za lice, je to što ga koža jako brzo upija i već nakon nekoliko sekundi možeš početi sa šminkanjem, a ne moraš čekati po nekolikom minuta da ga koža upije.

Isprobaj L’Oréal Paris Hydra Genius fluid za lice

L'Oréal Paris Hydra Genius fluid za lice će omogućiti tvojoj koži zadržavanje vlažnosti tijekom čak 72 sata! On sadrži aktivne sastojke – hijaluronsku kiselinu i vodu aloe vere, koji osiguravaju intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju kože. Aloe voda je poznata po svojim hidratantnim svojstvima i bogata je mineralima. Njena je osnovna funkcija održavanje vodenih rezervi kože, ali je zato u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom pravo čudo!

Hijaluronska kiselina je prirodni aktivni sastojak kože, čija je osnovna funkcija zadržavanje vlage kože i održavanje njezine hidratiziranosti. Međutim, s godinama naše je tijelo gubi i to dovodi do suhoće kože i nastanka bora, zato je moraš nadoknaditi pomoću proizvoda za njegu kože koji je sadrže. Ono što hijaluronsku kiselinu čini tako moćnom je to što ona zadržava molekule vode do 1000x veće od svoje težine. Zato je važno što je hijaluronska kiselina jedan od glavnih aktivnih sastojaka ovog Hydra Genius fluida za lice. Ovaj fluid za lice možeš izabrati u odnosu na svoj tim kože, jer možeš pronaći u prodaji onaj koji je namijenjen normalnoj i mješovitoj koži, normalnoj i suhoj koži i čak suhoj i osjetljivoj koži.

Jesi li već isprobala fluid za lice? Podijeli s nama u komentarima!

Pročitaj još: Kako zablistati u jednom potezu

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Hydra Genius For Dry And Sensitive Skin

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Hydra Genius For Normal To Combination Skin

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Hydra Genius For Normal To Dry Skin

    Naručite odmah

Povezane teme: njega , proljeće, ljeto, njega lica, dnevna njega, noćna njega, L'Oréal Paris, fluid za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Parfemi koje ćeš željeti nositi uvijek i svuda!

Parfemi bude maštu, pojačavaju endorfine i omogućavaju da svaku situaciju pretvoriš u putovanje koje se ne zaboravlja. Ovi su parfemi koje ćeš željeti...