Garnier micelarna voda: kultni proizvod je napunio 5 godina!

Rijetko se dogodi da neki proizvod toliko oduševi kupce kao što je slučaj s Garnier micelarnom vodom. Ovaj proizvod ubrzo je osvojio korisnike, a evo i zašto:

10 razloga zašto je Garnier micelarna voda tako uspješna na tržištu

1. Iako je priča Garnier micelarne vode započela 2014. godine u Europi, sada je dostupna u čak 64 zemlje.

2. Garnier micelarna voda je i pet godina nakon lansiranja najprodavanija micelarna voda u svijetu!

3. Svake sekunde u svetu se proda čak 2,5 Garnier micelarne vode, a samo u Srbiji se svakih šest minuta proda po jedno pakovanje ovog proizvoda. Micelarna voda u pakovanju od 400 ml, dovoljna je za neverovatnih 200 puta skidanja šminke.

3. Svake sekunde u svijetu se proda čak 2,5 Garnier micelarne vode, a jedna micelarna voda u pakiranju od 400 ml, dovoljna je za nevjerojatnih 200 puta skidanja šminke.

4. Samo pet godina od lansiranja ove micelarne vode, ona je dostupna u širokom rasponu. Danas postoje Garnier micelarne vode za određene tipove kože, za uklanjanje vodootporne, jake šminke.

5. Za uklanjanje kompletne šminke i nečistoća s lica uz pomoć Garnier micelarne vode potrebna ti je samo jedna blazinica.

 

6. 98% žena koje su testirale proizvod je izjavilo da im je koža nakon Garnier micelarne vode potpuno čista i bez ostataka i tragova šminke.

7. Garnier micelarna voda uspješno čisti i uklanja šminku s lica, očiju i usana i u prodaji je možeš naći u pakiranjima različitih formata, od 700 ml, 400 ml i 125 ml i čak u pakiranju predviđenom za putovanja od samo 100 i 125 ml.

8. Micelarna tehnologija na osnovu koje je napravljena ova micelarna voda je iznimno efikasna za sve tipove kože, pa čak i za osjetljivu kožu.

9. U spoju fantastične micelarne tehnologije s posebnim uljima za uklanjanje najupornije i vodootporne šminke, nastala je prva dvofazna micelarna voda s uljem argana.

10. Fabrike u kojima se proizvodi micelarna voda su fabrike održivog razvoja a svaka boca Garnier micelarne vode kreirana je isključivo uz optimalnu uštedu energije i resursa. Pored toga, svaka bočica Garnier micelarne vode je 100% reciklirajuća, nakon uklanjanja deklarativne naljepnice.

 

Micelarna tehnologija

A zašto je micelarna voda tako efikasna? Zbog micelarne tehnologije, gdje micelari funkcioniraju kao magneti koji privlače višak sebuma, prljavštinu, šminku i zagađenja na tvojoj koži. Zahvaljujući njima nema više potrebe za trljanjem i pritiskanjem blazinica na lice, kao niti za drugim vidom uklanjanja šminke koji može naškoditi tvojoj koži. Skidanje šminke nikada nije bilo lakše, praktičnije i efikasnije.

Ako si već zavoljela Garnier micelarnu vodu onda ćeš ovaj proizvod obožavati!

Garnier inovacijama nema kraja! Tehnološki napredak micelarne tehnologije je još više unaprijeđen i pojačan. U spoju micelara i ulja za skidanje šminke, kao i arganovog ulja, nastala je prva Garnier dvofazna micelarna voda na bazi ulja, koja skida i najuporniju, tešku i dugotrajnu šminku u jednom potezu i koja također uklanja i vodootpornu šminku s istom lakoćom.

Potrebno je samo bočicu prije upotrebe protresti kako bi se ove dvije komponente pomiješale, a nakon toga je uklanjanje i najteže šminke zagarantirano. Zahvaljujući arganovom ulju masne tragove koji ostaju nakon korištenja neke druge micelarne vode možeš zaboraviti, jer će ovo ulje bogato vitaminom E poboljšati hidrataciju tvoje kože, lice će nakon njega biti glatko i nježno.

 

Odaberi odgovarajuću Garnier micelarnu vodu za svoj tip kože

Za održavanje higijene tvog lica najbitnije je da znaš koji tip kože imaš i da svoje lice njeguješ ovisno o tome. Garnier se pobrinuo i da ti to olakša uz pomoć proizvoda koji se razlikuju po bojama ovisno o tipu kože:

 • Roza micelarna voda – za osjetljivu kožu
 • Zelena micelarna voda – za osjetljivu i mješovitu kožu
 • Žuta micelarna voda – za jaku i vodootpornu šminku (pogodna čak i za osjetljivu kožu) 
   

 

Svoju Garnier micelarnu vodu izaberi prema tipu kože, a bilo bi dobro da pored obične, roze ili zelene, idealne za svakodnevnu uporabu, u kozmetičkoj torbici imaš i dvofaznu micelarnu vodu kojom ćeš skidati jaku šminku nakon tuluma, vjenčanja ili proslava gdje je teška šminka neophodna.

Je li i tebi Garnier micelarna voda omiljeni proizvod za skidanje šminke? Ostavi nam svoje mišljenje u komentarima!

Pročitaj više: Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloe vere i hijaluronske kiseline

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 400ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 400ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water Combination Skin 400ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 700ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 125ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 100ml

  Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , Garnier, dnevna njega, noćna njega, čišćenje lica

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li spremna uz pomoć novog makuep trenda oživjeti svoju omiljenu Barbie lutku iz djetinjstva?

Nakon što je objavljen službeni trailer za film "Barbie", internet je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je riječ...