Garnier micelarna voda: kultni proizvod je napunio 5 godina!

Rijetko se dogodi da neki proizvod toliko oduševi kupce kao što je slučaj s Garnier micelarnom vodom. Ovaj proizvod ubrzo je osvojio korisnike, a evo i zašto:

10 razloga zašto je Garnier micelarna voda tako uspješna na tržištu

1. Iako je priča Garnier micelarne vode započela 2014. godine u Europi, sada je dostupna u čak 64 zemlje.

2. Garnier micelarna voda je i pet godina nakon lansiranja najprodavanija micelarna voda u svijetu!

3. Svake sekunde u svetu se proda čak 2,5 Garnier micelarne vode, a samo u Srbiji se svakih šest minuta proda po jedno pakovanje ovog proizvoda. Micelarna voda u pakovanju od 400 ml, dovoljna je za neverovatnih 200 puta skidanja šminke.

3. Svake sekunde u svijetu se proda čak 2,5 Garnier micelarne vode, a jedna micelarna voda u pakiranju od 400 ml, dovoljna je za nevjerojatnih 200 puta skidanja šminke.

4. Samo pet godina od lansiranja ove micelarne vode, ona je dostupna u širokom rasponu. Danas postoje Garnier micelarne vode za određene tipove kože, za uklanjanje vodootporne, jake šminke.

5. Za uklanjanje kompletne šminke i nečistoća s lica uz pomoć Garnier micelarne vode potrebna ti je samo jedna blazinica.

 

6. 98% žena koje su testirale proizvod je izjavilo da im je koža nakon Garnier micelarne vode potpuno čista i bez ostataka i tragova šminke.

7. Garnier micelarna voda uspješno čisti i uklanja šminku s lica, očiju i usana i u prodaji je možeš naći u pakiranjima različitih formata, od 700 ml, 400 ml i 125 ml i čak u pakiranju predviđenom za putovanja od samo 100 i 125 ml.

8. Micelarna tehnologija na osnovu koje je napravljena ova micelarna voda je iznimno efikasna za sve tipove kože, pa čak i za osjetljivu kožu.

9. U spoju fantastične micelarne tehnologije s posebnim uljima za uklanjanje najupornije i vodootporne šminke, nastala je prva dvofazna micelarna voda s uljem argana.

10. Fabrike u kojima se proizvodi micelarna voda su fabrike održivog razvoja a svaka boca Garnier micelarne vode kreirana je isključivo uz optimalnu uštedu energije i resursa. Pored toga, svaka bočica Garnier micelarne vode je 100% reciklirajuća, nakon uklanjanja deklarativne naljepnice.

 

Micelarna tehnologija

A zašto je micelarna voda tako efikasna? Zbog micelarne tehnologije, gdje micelari funkcioniraju kao magneti koji privlače višak sebuma, prljavštinu, šminku i zagađenja na tvojoj koži. Zahvaljujući njima nema više potrebe za trljanjem i pritiskanjem blazinica na lice, kao niti za drugim vidom uklanjanja šminke koji može naškoditi tvojoj koži. Skidanje šminke nikada nije bilo lakše, praktičnije i efikasnije.

Ako si već zavoljela Garnier micelarnu vodu onda ćeš ovaj proizvod obožavati!

Garnier inovacijama nema kraja! Tehnološki napredak micelarne tehnologije je još više unaprijeđen i pojačan. U spoju micelara i ulja za skidanje šminke, kao i arganovog ulja, nastala je prva Garnier dvofazna micelarna voda na bazi ulja, koja skida i najuporniju, tešku i dugotrajnu šminku u jednom potezu i koja također uklanja i vodootpornu šminku s istom lakoćom.

Potrebno je samo bočicu prije upotrebe protresti kako bi se ove dvije komponente pomiješale, a nakon toga je uklanjanje i najteže šminke zagarantirano. Zahvaljujući arganovom ulju masne tragove koji ostaju nakon korištenja neke druge micelarne vode možeš zaboraviti, jer će ovo ulje bogato vitaminom E poboljšati hidrataciju tvoje kože, lice će nakon njega biti glatko i nježno.

 

Odaberi odgovarajuću Garnier micelarnu vodu za svoj tip kože

Za održavanje higijene tvog lica najbitnije je da znaš koji tip kože imaš i da svoje lice njeguješ ovisno o tome. Garnier se pobrinuo i da ti to olakša uz pomoć proizvoda koji se razlikuju po bojama ovisno o tipu kože:

 • Roza micelarna voda – za osjetljivu kožu
 • Zelena micelarna voda – za osjetljivu i mješovitu kožu
 • Žuta micelarna voda – za jaku i vodootpornu šminku (pogodna čak i za osjetljivu kožu) 
   

 

Svoju Garnier micelarnu vodu izaberi prema tipu kože, a bilo bi dobro da pored obične, roze ili zelene, idealne za svakodnevnu uporabu, u kozmetičkoj torbici imaš i dvofaznu micelarnu vodu kojom ćeš skidati jaku šminku nakon tuluma, vjenčanja ili proslava gdje je teška šminka neophodna.

Je li i tebi Garnier micelarna voda omiljeni proizvod za skidanje šminke? Ostavi nam svoje mišljenje u komentarima!

Pročitaj više: Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloe vere i hijaluronske kiseline

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 400ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 400ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water Combination Skin 400ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 700ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 125ml

  Naručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 100ml

  Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , Garnier, dnevna njega, noćna njega, čišćenje lica

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako iskočiti iz okvira i unijeti novine u svoj jesenski makeup look?

Rujan je mjesec kad sve krećemo ispočetka, vrijeme je da uneseš novine u svoj jesenski makeup...