Garnier se pridružuje aktivnoj borbi protiv koronavirusa

Garnier se pridružuje aktivnoj borbi protiv koronavirusa

Od 1904. godine Garnier se može pohvaliti efikasnim i inovativnim proizvodima u kozmetičkoj industriji. Ovaj prepoznatljivi obiteljski brand, aktivno se pridružio borbi protiv virusa COVID- 19 na nekoliko različitih načina.

Značajna novčana donacija branda Garnier

Garnier donira milijun eura u znak podrške internacionalnoj organizaciji Crvenog Križa, koja je poznata kao jedna od najvećih humanitarnih mreža u svijetu, koja pomaže onima kojima je pomoć neophodna. Doniranim sredstvima će se omogućiti prijeko potrebna pomoć, onima koji su najviše pogođeni virusom COVID- 19.

Garnier donira svoj najnoviji proizvod

U sklopu internacionalnog programa solidarnosti L'Oreal Grupe, Garnier je započeo proizvodnju i distribuciju milijuna jedinica svog novog proizvoda, gela za čišćenje ruku, koje će biti donirane partnerima i njihovim zaposlenicima u maloprodajnim objektima, koji su radili tijekom pandemije i koji se i dalje, osim medicinsko osoblje, nalaze u prvim redovima u borbi protiv virusa COVID-19. 

Na ovaj način Garnier još jednom pokazuje koliko misli na one koji neumorno rade kako bi naše živote učinili ljepšima i kvalitetnijima. Iz Garniera vjeruju da je njihova odgovornost na ovaj način podržati one koji su svakodnevno u prvim redovima u borbi protiv ovog virusa, kao i pomoći u zaštititi najugroženijeg stanovništva širom svijeta.

Garnier gel za čišćenje ruku

Garnier se pridružuje aktivnoj borbi protiv koronavirusa

Garnier gel za čišćenje ruku uskoro će se naći i u prodaji. On se ne ispire i učinkovito čisti ruke. Koristi ga samo za ruke i nemoj ga nanositi na lice i na ispucanu ili iziritiranu kožu.

Pročitaj još: Isprobali smo Garnier BIO liniju proizvoda

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Pure Active Purifying Hand Gel Hydro-Alcoholic

Povezane teme: njega , Garnier, dnevna njega, osjetljiva koža, Garnier BIO, Gel za čišćenje ruku, Borba protiv koronavirusa, Garnier Pure Active Purifying Hand Gel Hydro-Alcoholic

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zbogom tamnim mrljama i borama! Ovaj drogerijski SPF je must have proizvod ispod šminke!

Ovaj drogerijski SPF je toliko dobar da zaslužuje tekst za sebe...