Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloe vere i hijaluronske kiseline

UGASI ŽEĐ SVOJE KOŽE!

Ako tražiš proizvod koji će savršeno hidratizirati tvoju kožu, na pravom si mjestu! Garnier predstavlja jedinstvenu fuziju aloe vere i hijaluronske kiseline – hidratantni gel Hyaluronic Aloe Jelly. Vjerojatno već i sama znaš da je aloe vera blagotvorna, a da hijaluronska kiselina čini čuda za kožu. Inovativni hidratantni gel, Hyaluronic Aloe Jelly, spojio je ova dva sastojka u formulu neodoljive gel teksture i to s 96% sastojaka prirodnog podrijetla! 

Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly fuzija aloe vere i hijaluronske kiseline

INOVATIVNA GEL TEKSTURA

Proizvodi za svakodnevnu njegu kože u obliku gela su sve popularniji u beauty svijetu. Garnier je išao u korak s trendovima i kreirao Hyaluronic Aloe Jelly. Možda si navikla koristiti kreme za lice, ali kada jednom isprobaš Hyaluronic Aloe Jelly, uvidjet ćeš sve prednosti gel teksture. Proizvodi gel teksture su lakši od kreme, odlično zadržavaju vlažnost i efikasni su u hidrataciji kože. Kada naneseš Hyaluronic Aloe Jelly na lice, shvatit ćeš koliko je, zapravo, gel tekstura ugodna, koliko doprinosi hidrataciji i kako pruža osjećaj svježine, bez masnih tragova.

SAVRŠENA FUZIJA: ALOE VERA I HIJALURONSKA KISELINA

Aloe vera slovi za blagotvornu biljku koja vrlo pozitivno utječe na kožu, daje joj potrebnu hidratantnost bez masnog osjećaja na licu. S druge strane, hijaluronska kiselina (prirodno se nalazi u koži) vraća joj jedrinu i hidratizira je, smanjuje vidljivost sitnih bora, a ukoliko budeš redovito koristila proizvode s hijaluronom, tvoja koža će biti mekša, nježnija i blistavija. Ono što ovu supstancu čini jedinstvenom je to što ona može zadržati 1000 puta veću količinu vode, osiguravajući tako najbolju moguću hidrataciju kože. Kao što vidiš, ova dva sastojka i pojedinačno štite kožu, a zamisli koliko će tek njihova kombinacija biti blagotvorna. Baš zato iz Garnier-a stiže hidratantni gel, Hyaluronic Aloe Jelly, koji spaja ova dva sastojka. Isprobaj ga i oduševit će te blagotvornost organske aloe vere u kombinaciji s hidratantnim svojstvima hijaluronske kiseline prirodnog podrijetla, kao i inovativna, svježa gel tekstura.

Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloe vere i hijaluronske kiseline

SASTOJCI PRIRODNOG PODRIJETLA

Garnier je apsolutno posvećen kreiranju proizvoda na bazi prirodnih sastojaka, a zalaže se i za očuvanje životne sredine, održivi razvoj i opstanak svijeta za buduće generacije. Zbog toga je hidratantni gel Hyaluronic Aloe Jelly stvoren od 96% sastojaka prirodnog podrijetla, sadrži organsku aloe veru i hijaluronsku kiselinu prirodnog podrijetla - stoga možeš biti sigurna da dobijaš samo najbolje iz prirode. Preostalih 4% osigurava ugodnu teksturu i dobro očuvanje formule.

Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloe vere i hijaluronske kiseline

Klikni na link ispod i isprobaj Hyaluronic Aloe Jelly – fuziju organske aloe vere i hijaluronske kiseline prirodnog podrijetla, savršeno sjedinjenih u gel teksturi, koja će hidratizirati tvoju kožu, darujući joj nezaboravan osjećaj.

Garnier, prirodno!

Pročitaj još: Isprobali smo Garnier BIO liniju proizvoda

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Hyaluronic Aloe Jelly

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , njega lica, Garnier, dnevna njega, noćna njega, krema za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svakodnevna borba protiv starenja: Pravilna njega kože u tridesetima!

Kad zakoračiš u tridesete događaju se razne promjene na koži, jesu li upravo tridesete pravo vrijeme za borbu protiv ranih znakova starenja, vrijeme j...