Kako smanjiti proširene pore

Bilo da imate svoju omiljenu masku koje se ne odričete ili ste, pak, ljubiteljice sve popularnije multimasking tehnike koja udovoljava različitim potrebama mješovite kože, sigurni smo da ste već savladale sve argumente ZA ovaj nezamjenljivi korak osnovne njege.

Također, ako vaši favoriti dolaze iz L'Oréal Paris Pure Clay linije maski za lice od gline, onda će vas sigurno razveseliti saznanje da se ova beauty „obitelj“ proširila za još jednog člana. Riječ je o novoj Anti-Blemish maski koja obećava da će vaša koža biti još blistavija i svježija.

kako smanjiti prosirene pore

Stara-nova formula

Iako se zbog svoje atraktivne plave boje na prvi pogled drastično razlikuje od Purify, Glow i Exfo verzija, i Anti-Blemish opcija može se pohvaliti formulom koja sadrži tri vrste gline. Naime, riječ je o već dobro poznatom moćnom spoju tri sastojka:

- KAOLIN – bijela glina koja upija nečistoće i prekomjerni sebum;

- MONTMORILONIT – glina bogata mineralima koja djeluje protiv nesavršenosti;

- RASUL – glina s visokom koncentracijom oligo-elemenata koja pomaže u pročišćavanju tena.

No, ono po čemu se ovaj novitet izdvaja je činjenica da sadrži i ekstrakt morskih algi te je prvenstveno namijenjena masnoj koži sklonoj nepravilnostima. Kombinacijom tri vrste gline i algi dobivena je maska vrlo kremaste teksture koja bez isušivanja dubinski pročišćava kožu i sužava pore.

Savjet za uporabu

Anti-blemish masku nanesite u tankom sloju na čisto lice i pričekajte 5-10 minuta da se osuši. Nakon toga je uklonite vlažnim ručnikom ili mlakom vodom i otkrijte potpuno transformiranu, pročišćenu kožu.

Možete je koristiti dva puta tjedno i već nakon tjedan dana primijetit ćete da su pore slabije vidljive, a redovitom uporabom masni sjaj na površini lica bit će vidno smanjen. To je, složit ćete se, nešto čemu osobe s masnom kožom teže, a naročito žene koje se svakodnevno šminkaju i žele zadržati cjelodnevni mat finiš svog omiljenog tekućeg pudera.

Pročitajte više o: 5 proizvoda za njegu kože kojih se ne odričemo

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Loreal Pure Clay Anti-Blemish

    Naručite odmah

Registrirajte se / Prijavite se