Kako zablistati u jednom potezu

Kako zablistati u jednom potezu

Umorna i blijeda koža

Tvoja koža vremenom gubi svoju prirodnu i zdravu boju, ali i svoj sjaj. Ona je kao i svaki drugi organ u tijelu, podložna promjenama i utjecajima iz vanjske sredine. Najviše promjena možeš zapaziti u odnosu na reflektiranje svjetlosti na koži.

Kad su stanice kože zdrave i vitalne, onda se svjetlost od tvoje kože odbija poput zrcala, čineći je tako svjetlijom, zdravijom i jedrijom. Ako vidiš da koža upija svjetlost, ali da se ona ne reflektira na koži i da se promijenila boja kože, kao i da je ona postala bljeđa i manje jedra nego ranije, to su znaci promjena stanica tvoje kože.

Brz ritam života i njegov utjecaj na tvoju kožu

Pad imuniteta nije jedina posljedica lošeg i brzog života koji većina nas vodi danas. Osim njega, na tvojoj koži također se mogu vidjeti različiti utjecaji iz vanjske sredine, od lošeg i nezdravog načina života, ali i lošeg unutarnjeg stanja tvog organizma.

Kako zablistati u jednom potezu

Neki od osnovnih uzroka lošeg stanja kože su:

-Životni stil: pušenje, nezdrava prehrana, nedostatak spavanja i fizičke aktivnosti, konzumiranje alkohola...

-Dehidrirana koža- koža izgleda beživotno i imaš neugodan osjećaj zatezanja na licu

-Oštećenja od sunca zbog neadekvatne zaštite

-Starenje

Koraci za oporavak umorne i blijede kože

Ako želiš početi s oporavkom kože, savjetujemo ti promjenu životnog stila ili barem ubacivanje više fizičkih aktivnosti u svoju svakodnevicu, kao i redovitu hidrataciju kože, bez obzira na to koji je tvoj tip kože, i adekvatnu zaštitu od sunca u budućnosti.

Ali pogotovo preporučamo da tvoja dnevna rutina po pitanju higijene lica, bude zasnovana na uporabi micelarnih otopina, za uklanjanje šminke i nečistoća s lica. Na ovaj način ćeš biti uvjerena da si kompletno očistila svoju kožu i osigurala joj potrebnu njegu prije spavanja.

Micelarna tehnologija

Ono što micelarnu tehnologiju čini posebnom su micele, koje poput magneta privlače svu nečistoću na licu, koja se pomoću vatica izuzetno lako uklanja. Dakle, nema potrebe za upornim trljanjem, pritiskanjem i sličnim postupcima. Micele sve to rade za tebe!

Najbolje od svega je što u prodaji možeš pronaći micelarne otopine koje se razlikuju prema potrebama tipova kože. Zato ti savjetujemo da uvijek biraš one koje su predviđene baš za tvoj tip kože.

Micelarna otopina s ružinom vodom

Garnier micelarna otopina s ružinom vodom je najnoviji proizvod branda Garnier, koja je namijenjena osjetljivoj i koži bez sjaja. Micelarna otopina je obogaćena ružinom vodom, koja je ekstraktirana iz cvijeta ruže Damascena, koja će tvoju kožu učiniti blistavom i sjajnom.

Micelarna otopina s ružinom vodom:

-Uklanja šminku

-Čisti

-Pruža blistavu i sjajnu kožu

Ruže, iz kojih se dobivaju aktivni sastojci ovog proizvoda, su uzgajane u različitim dijelovima svijeta, poput Bugarske, Turske i Irana, što znači da je ružina voda prirodnog podrijetla I da je ova micelarna otopina kreirana pomoću obnovljivih sastojaka iz prirode.

Kako zablistati u jednom potezu

Osim toga, micelarna otopina s ružinom vodom, sadrži i glicerin, koji će pružiti intenzivnu hidrataciju tvojoj koži. Glicerin će spriječiti isušivanje tvoje kože i njezino zatezanje i osigurat će višesatnu hidrataciju kože, čak i do 4 sata. pH vrijednost ove micelarne otopine je ista kao i pH obične vode.

Iz branda Garnier su na sve mislili prilikom kreiranja ovog inovativnog proizvoda, pa su se tako pobrinuli i da ovo bude veganska formula, točnije da ne sadrži formule životinjskog podrijetla.

Ambalaža je 100% reciklabilna!

Vodiš li i ti bitku s kožom bez sjaja? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Zaštiti se od sunca kad izlaziš iz kuće

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Rose Water Clean and Glow

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , njega lica, dnevna njega, noćna njega, osjetljiva koža, čišćenje lica, njega lica, micelarna voda, Micelarna otopina s ružinom vodom

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mikro highlighting ili Dream Girl look je trend koji nam se svidio s TikTok-a!

Odlučili smo ti predstaviti trend koji je pokorio društvene mreže i pomoći ti da samostalno postigneš ovaj izgled poznat kao Dream Girl Look...