Kiehl’s predstavlja renovaciju za 24-satnu hidrataciju bez masnog sjaja

Nedavna istraživanja klimatskih promjena govore da svijet postaje topliji i vlažniji – što bi moglo stvarati probleme osobama s masnom kožom. Zapravo čak i povećanje temperature od 1°C može rezultirati povećanjem stvaranja sebuma od 10%1 – zbog čega se koža može činiti masnijom i biti sklonija aknama i prištićima. Masniji tipovi kože također su skloniji dehidrataciji i oštećenju zaštitne barijere kože zbog prekomjernog uklanjanja viška sebuma s kože u želji da ne bi izgledala sjajno.

Kiehl’s predstavlja renovaciju za 24-satnu hidrataciju bez masnog sjaja

Kao odgovor na rastuću potrebu potrošača za hidratacijom bez masnog sjaja, Kiehl’s ponosno predstavlja novo i poboljšano izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme – sa stručno osmišljenom formulacijom za mješovitu i masnu kožu. Prvi put predstavljena 2013. godine, nova formulacija bez alkohola ima istu omiljenu teksturu gela koji pruža trenutni osjećaj hlađenja, s novom, specijaliziranom tehnologijom sastojaka koji smanjuju izgled viška sebuma na koži. Brzo se upija i daje svjež osjećaj bez ostavljanja tragova. Ultra Facial Oil Free gel krema klinički dokazano* pruža dugotrajnu, esencijalnu hidrataciju i smanjenje sjaja  mješovite i masne kože – čak i u uvjetima ekstremne topline, vlage i zagađenja.

Kiehl’s predstavlja renovaciju za 24-satnu hidrataciju bez masnog sjaja

Pružajući trenutan osjećaj hlađenja po nanošenju, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži kombinaciju sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein, koji se originalno dobiva iz morskih glečera i inovativne sitne čestice aminokiselina. Jedinstvena tekstura brzoupijajućeg gela dubinski hidratizira kožu i pomaže u sprječavanju gubitka vode, istovremeno smanjujući osjećaj masnoće za 27%, vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% u samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidratizirana i ne masti se do 8 sati.

NOVO! Sitne čestice aminokiselina

Formulacija sa sitnim česticama aminokiselina pomaže u smanjenju prekomjernog stvaranja masnoće, čime se s vremenom smanjuje sjaj lica i vidljive pore.

Glacijalni glikoprotein

Riječ je o dobro poznatom sastojku linije Ultra Facial s jedinstvenom sposobnošću opstanka u ekstremnim uvjetima. Ovaj sastojak formulacije dubinski hidratizira kožu kako bi je zaštitio i pomogao spriječiti gubitak vode.

U ispitivanju potrošačke percepcije:

Trenutno:

81% potrošača slaže se da se proizvod upija u nekoliko sekundi

90% potrošača slaže se da koža djeluje čisto

Nakon 3 dana:

95% potrošača slaže se da koža djeluje hidratizirano

86% potrošača slaže se da koža izgleda ujednačeno

Nekomedogena formulacija klinički je ispitana u ekstremnim klimatskim uvjetima od 25 do 36 °C i gdje prosječna dnevna vlažnost dostiže preko 80%

Pročitaj još: Najtraženiji Kiehl's proizvodi stižu u obliku gotovih setova

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , Kiehl's, njega lica, dnevna njega, krema za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija umjetnih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija umjetnih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Jeste li spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...