Koji sastojci skincare proizvoda će tvojoj koži dati proljetni sjaj?

Zagrebi ispod površine kože: Otkrij sastojke

Znanost koja stoji iza Biotherm proizvoda radi u svrhu zaštite prirode. Od samog osnivanja, Biotherm se oslanja na blagotvornost vodenih biljaka i mikroorganizama i transformira ih u ključne sastojke svih svojih proizvoda uz pomoć inovacija moderne tehnologije. Krajnji rezultat? Proizvodi koji štite kožu od svih vanjskih utjecaja, obogaćeni formulama otpornim na sve agresije modernog, užurbanog života. Naše formule, također, pomažu u očuvanju oceana kroz svoj ekološki doprinos koji imaju u proizvodnji preparata za njegu kože. Saznaj više o sastojcima Biotherm proizvoda i kako svaki od njih na svoj način nastoji liječiti, štititi i obnoviti tvoju kožu, bez obzira na tip kože koji imaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIOTHERM (@biotherm)

Regenerira kožu s probiotičkom frakcijom Life Plankton ™

Ekskluzivni Biotherm sastojak - Life PlanktonTM ima izuzetan afinitet za kožu koji mu daje nenadmašena regenerativna svojstva i biološku aktivnost. Svojim djelovanjem na obnavljanje kože i stanični metabolizam stimulira vitalne funkcije kože. Probiotička frakcija Life PlanktonTM pojačava i prirodno stimulira obranu kože u borbi protiv oštećenja uslijed intenzivnog, urbanog načina života. U svojoj najvećoj koncentraciji u Life PlanktonTM Elixir-u, doprinosi obnavljanju i zaštiti, poboljšavajući kvalitetu kože kako bi ten ostavio mekanim, glatkim i sjajnim. Ponovno aktivira obnavljanje stanica kože, jača kožne barijere i čuva strukturu kože. Life PlanktonTM možete pronaći u svim Biotherm proizvodima, a s ljekovitom dozom od 5% u Life PlanktonTM Elixir-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIOTHERM (@biotherm)

Hidratiziraj kožu proizvodima obogaćenim hijaluronskom kiselinom

Hijaluronska kiselina, ili sodium hyaluronate, prirodno je prisutna u površinskom i srednjem sloju kože (dermisu i epidermisu). Ona pripada porodici glikozaminoglikana, ugljikohidrata od esencijalne važnosti za svakog od nas, a prirodan je hidratant sposoban zadržati količinu vode 1000 puta veću od svoje vlastite težine. Osim zadržavanja vode, hijaluronska kiselina dovodi do povećanja unutarnjeg sloja kože, što rezultira poravnavanjem površinskog dijela kože, a s tim i nestankom bora.

Hidratizira i čini kožu mekom i elastičnom. Hidrolizirana hijaluronska kiselina je hijaluronska kiselina napravljena od spojeva male molekulske težine, nastala fermentacijom hijaluronske kiseline. Upravo zahvaljujući svojoj rijetkoj, umanjenoj strukturi, intenzivnije prodire kroz površinski sloj kože i djeluje kao filer: bore otklanja iznutra, a smanjuje vidljivost dubljih bora kao i bora oko očiju. Također, značajno doprinosi i elastičnosti kože. Proizvodi bogati hijaluronskom kiselinom su Life PlanktonTM eliksir, Aqua Super Concentrate gel,  Aqua Source Everplump gel, kao i Life PlanktonTM anti-age krema protiv bora oko očiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIOTHERM (@biotherm)

Zablistaj uz pomoć Vitamina C

Vitamin C prisutan je u kiselom voću, kao što su limun i naranča, ali i crni ribizl i jagode. Povrće poput brokule, cvjetače, špinata i krumpira također obiluje visokim postotkom vitamina C. Vitamin C neophodan je za normalno funkcioniranje cijelog metabolizma i svih tkiva, pogotovo kože. Osim toga, vitamin C neutralizira slobodne radikale kisika u našem organizmu, nastale uslijed izlaganja organizma toksinima. Vitamin C igra značajnu ulogu u sintezi lipida na koži, a lipidi osiguravaju koži energetski balans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIOTHERM (@biotherm)

Čist vitamin C izuzetno je nestabilan i podložan oksidaciji, te su ga bioznanstvenici iz Biotherm obitelji sintetizirali u čvrstu formu i tako mu produžili vijek. Vitamin CG je glikozidni oblik vitamina C, što ga čini održivim u prisustvu kisika, iona metala i topline. Kao sastojak skincare proizvoda, vitamin CG potpomaže ljuštenje površinskog sloja kože. Ima antioksidativno djelovanje i neutralizira slobodne radikale, što pozitivno djeluje na pigmentaciju kože, daje koži ujednačen ton, sjaj i blistav ten. Life PlanktonTM eliksir i Aqua Super Concentrate gel bogati su visokim postotkom vitamina C.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIOTHERM (@biotherm)

Crvene alge za čvrstu kožu

Crvene alge, ekstrakt hidrolizirane rodoficeje, rastu duž stjenovitih dijelova atlantske obale, od Europe sve do Sjeverne Amerike. Suočene s nepogodnim vremenskim uvjetima, transformiraju se i mijenjaju svoju strukturu. Razvijaju se na višim temperaturama, dok se na niskim skupljaju. Veoma su savitljive i otporne, stoga čuvaju svoj prvobitni oblik kako dani, a i godine odmiču. Biotherm znanstveni tim znanje o zapanjujućem efektu koji crvene alge imaju u zatezanju kože itekako nastoji dokazati kroz svoje proizvode.

Komponente koje crvene alge sadrže slične su onima koje se nalaze u samoj dermalnoj mreži naše kože, a koje pomažu u očuvanju vlakana kolagena i elastina. Rezultat djelovanja ovih komponenti crvenih algi su pravilno oblikovane crte lica i nestanak bora. Ovaj jedinstveni sastojak pronaći ćeš u Blue Therapy Red Algae Uplift Rich dnevnoj i noćnoj kremi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIOTHERM (@biotherm)

Pročitaj još: Organski kozmetički proizvodi: koja je njihova prednost?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Biotherm Life Plankton Elixir

  Naručite odmah
 • Biotherm Bio-Blue Therapy Natural Lift Cream

  Naručite odmah
 • Biotherm Bio-Aquasource Gel

  Naručite odmah
 • Biotherm Bio-Aquasource Concentrate Glow

  Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , trend , Biotherm, vitamin C, njega lica, dnevna njega, noćna njega, krema za lice, noćna krema, dnevna krema, krema za lice, osjetljiva koža, hijaluronska kiselina, njega lica

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Magični sastojak retinol, zašto ga trebaš koristiti!

Retinol, magični sastojak koji čini čuda kad govorimo o njegovanju i pomlađivanju kože, njegovi benefiti su ogromni i vrijeme je da saznaš sve što do ...