Moguće je obnoviti kolagen prirodnim putem! Otkrijte kremu nove generacije

Moguće je obnoviti kolagen prirodnim putem! Otkrijte kremu nove generacije

Starenje kože

Starenje kože je prirodni proces, koji može biti ubrzan pod utjecajem velike količine stresa, duhanskog dima, pretjeranim izlaganjem kože sunčevim zracima, nepravilnom njegom kože, neredovitim i nepravilnim čišćenjem lica, ali i lošim i nepravilnim spavanjem. A takvih utjecaja, u gradskoj sredini, priznat ćeš ima i više nego dovoljno.

Kolagen

Najvažniji i najbrojniji protein u našem tijelu je kolagen, zahvaljujući kojem je naša koža u mladosti tako elastična i čvrsta. Međutim, iako naše tijelo proizvodi prirodni kolagen, koji održava elastičnost i mladost kože, već poslije 21. godine ga počinjemo gubiti, a u 40-im, naša koža gubi čak 1% kolagena godišnje. Znači, s većim gubitkom kolagena, koža gubi na elastičnosti i čvrstoći, koja uzrokuje pojavu bora.

 

Borba protiv starenja

Jedan tip žena, sklon je tome da traži načine za pomlađivanje kože i obnavljanje kolagena, putem invazivnih i bolnih tretmana, koji ne surađuju s biologijom kože, kako bi što prije došle do željenih rezultata, pa se zato podvrgavaju ubrizgavanju injekcija botoksa, rade kirurške liftinge i slične tretmane. Dok se drugi tip žena odlučuje za rješenja koja stimuliraju stvaranje hijaluronske kiseline i kolagena, kao što je uporaba lasera, ultrazvučnih metoda, mikronidling tretmana i biorevitalizacije, koji iziskuju puno novaca i utrošenog vremena.

Međutim, sada postoji bolji i prirodniji način, koji ne podrazumijeva nikakve bolne, invazivne tretmane i skupe metode stimuliranja stvaranja kolagena. I sve to, možeš naći u posebnom inovativnom Vichy proizvodu za borbu protiv starenja.

Zašto je Vichy Liftactiv Collagen Specialist proizvod nove generacije?

Liftactiv Collagen Specialist je proizvod koji je inspiriran novom generacijom neinvazivnih, skupocjenih estetskih procedura. Pomoću ove kreme uspješno ćeš potaknuti svoju kožu za borbu protiv starenja, ali na pravi način. Ovaj proizvod reaktivira prirodnu proizvodnju kolagena u tvojoj koži.

Njegova Inovativna formula, u stanju je kompenzirati vidljive učinke gubitka kolagena, s ciljem borbe protiv starenja. Liftactiv Collagen specialist tretira čak 360° C znakova starenja uz kumulativne rezultate. Krema ima ugodnu, neljepljivu, nemasnu teksturu, koju će tvoja koža brzo upiti i zavoljeti, a uz to ona odgovara i najosjetljivijoj koži.

Moguće je obnoviti kolagen prirodnim putem! Otkrijte kremu nove generacije

Vichy Liftactiv Collagen Specialist krema – dnevna anti-age njega

Ovo je krema uz pomoć koje ćeš smanjiti bore, povećati tonus kože i povratiti blistavost i ujednačeni izgled tena. Ona je osnažena dokazanim dermatološkim sastojcima prirodnog podrijetla i sadrži:

- Biopeptide  -  oni pospješuju prirodnu proizvodnju kolagena u koži,

- Antioksidans Vitamina Cg - djeluje na hiperpigmentaciju u ujednačava ten i

- Vichy mineraliziranu vodu – sadrži čak 15 različitih minerala koji jačaju prirodnu zaštitu kože

Novi način borbe protiv starenja je konačno tu! Uporabom ove inovativne anti age kreme nove generacije, smanjit ćeš 100% znakove starenja, bore, ovješenost kože i pigmentaciju.

Moguće je obnoviti kolagen prirodnim putem! Otkrijte kremu nove generacije

Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF 25 krema – dnevna napredna anti-age njega

Ovo je krema koja pruža njegu širokog spektra UVA i UVB zaštite, koja pored smanjivanja znakova gubitka kolagena, djeluje i na tamne mrlje, siv i neujednačen ten, gubitak tonusa i čvrstine kože. Formula ove kreme, pored biopeptida i antioksidanasa Vitamina Cg, sadrži i hijaluronsku kiselinu, za intenzivnu hidrataciju kože, kao i Glikolnu kiselinu, koja djeluje protiv mrlja.

U učinkovitost ove kreme uvjerit ćeš se kad primijetiš da ti je koža trenutačno zaglađenog izgleda, a nakon 4 tjedna primijetit ćeš da su ti crte lica bolje definirane, ten izgleda svježije, a nakon 8 tjedana bore vidljivo manje, broj tamnih mrlja na licu se smanjio, a koža je čvršća.

Isprobaj ove proizvode i uvjeri se i sama da je moguće obnoviti kolagen prirodnim putem!

Moguće je obnoviti kolagen prirodnim putem! Otkrijte kremu nove generacije

Proizvode možeš kupiti ekskluzivno u online pretprodaji uz besplatnu dostavu.

Pročitaj još: Kako usporiti starenje u 4 jednostavna koraka

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Vichy Liftactiv Collagen Specialist

    Naručite odmah
  • Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF 25

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , Vichy, dnevna njega, noćna njega, krema za lice, noćna krema, dnevna krema, Liftactiv Collagen Specialist

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi za čišćenje lica koje morate isprobati

Ovo je tajna čistog i sjajnog lica koju ćeš obožavati, zaboravi na jutarnje umivanje toplom vodom, tajna je u ovim proizvodima ...