Najbolji prijatelji tvoje kože: serumi s hijaluronskom kiselinom i vitaminom C

Kad dođe trenutak da polako ali sigurno grabimo ka onom svima zajedničkom cilju zvanom mladolika i blistava koža, neminovno je da je hidratacija prvi i najvažniji korak koji moramo napraviti. Nikad nije rano za početi, a dok je mladolik izgled kože nešto što želimo ostvariti na duže staze, moramo se pobrinuti i da usput svom tenu podarimo ujednačenost i blistavost kakvu zaslužuje. Svjesni benefita redovitog unosa vitamina C, posežemo za voćkama i suplementima koji ga sadrže u nastojanju da ojačamo imunitet i spavamo mirno znajući da činimo te male stvari za svoje zdravlje. Mrlje, neujednačen ten i generalno umoran izgled kože česta su boljka mnogih od nas, a pitamo se koji bi nam to proizvodi i sastojci bili najjači saveznik u borbi protiv njih. Tad je pravi trenutak da u svoju skincare rutinu uključimo serum s vitaminom C, udobno se zavalimo i posvjedočimo svim benefitima koje ovaj vitamin ima po kožu.

Najbolji prijatelji tvoje kože serumi s hijaluronskom kiselinom i vitaminom CS druge strane, hijaluronska kiselina supstanca je koju naš organizam sam proizvodi, ali kad se uzme u obzir da s godinama interna „proizvodnja“ jenjava, nadomjestiti je izvana je apsolutni imperativ. Primarna funkcija ove kiseline je našoj koži osigurati vlažnost koja joj je neophodna za održavanje tonusa i čvrstoće, stoga ni u prekomjernim količinama nikako ne može škoditi! Zato te sad educiramo o načinu kako duboko prodrijeti do najzabačenijih kutaka svoje kože i podariti joj njegu kakve je i dostojna!

Dupla doza hidratacije

S ovom sviješću, brand Garnier odlučio je biti na strani tvoje kože razvivši dva nova seruma s hijaluronskom kiselinom i vitaminom C. Ova dva seruma prvi su serumi ovog branda, a ono zbog čega smo sigurni da ćeš ih voljeti je njihova veganska formula.

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum obogaćen je hijaluronskom kiselinom, glicerinom i organskom aloe verom. Hijaluronska kiselina zadužena je za održavanje kolagena i elastičnosti, a njen utjecaj na boljitak tonusa i teksture kože naširoko je poznat. Intenzivno hrani kožu, a rezultat su čvrstoća i povećan volumen kože.

Glicerin, još jedan moćan sastojak ovog seruma, čudotvoran je za suh i dehidriran tip kože upravo zahvaljujući svojoj intenzivnoj hidratantnoj moći.

Ovaj serum vraća čvrstoću licu, a koža djeluje elastičnije nakon samo jedne uporabe. Kao dio tvoje skincare rutine, idealan je za nanošenje ujutro, nakon temeljitog čišćenja lica. Rezultat? Čvrsta i intenzivno hidratizirana koža lica pratit će te u stopu kroz cijeli dan!

Vitamin C: kralj vitamina!

Užurbana svakodnevica, neadekvatna prehrana, nedostatak sna i mnogi drugi faktori zaslužni su za umoran i ispijen izgled našeg lica, te je isključivo na nama pobrinuti se svom tenu vratiti ujednačenost i blistavost kakva ga treba krasiti. Svjesni smo blagotvornog djelovanja vitamina C u prehrani, a sad odgovaramo na sljedeće pitanje: koji su njegovi benefiti kad je njega kože u pitanju?

Kao i hijaluronska kiselina, i vitamin C je zahvaljujući svom moćnom antioksidativnom djelovanju ključan  za mladolik izgled kože. Redovito nanošenje seruma će izraženost i definiranost bora i sitnih linija učiniti sve manjom i poboljšati tonus i teksturu kože.

Ipak, primarna funkcija vitamina C u skincare rutini je ujednačavanje tena i smanjenje tragova umora, mrlja i ostalih pigmentacijskih mrlja. Tu na scenu stupa Garnier Skin Naturals Vitamin C serum!

Za samo šest dana, primijetit ćeš da je tvoj ten ujednačeniji, koža blistavija, a mrlje manje vidljive. Obogaćen s 3.5% čistog vitamina C, nesumnjivo je pravi odgovor za sve koji pokušavaju izaći na kraj sa spomenutim „neprijateljima“ kože, a niacinamid u njegovom sastavu idealan je za sve tipove kože, pogotovo masnu ili mješovitu. Ovaj sastojak djelotvoran je u smanjenju prekomjernog lučenja sebuma, a vidljivost pjega, mrlja i ostalih oblika pigmentacije svodi na minimum.

Salicilna kiselina upotpunjava čudesni trio sastojaka Garnier Skin Naturals Vitamin C seruma. Poznata kao moćan saveznik u borbi protiv prištića, uklanja mrtve stanice s površinskog sloja, ali i prodire u dublje slojeve kože i dodatno pospješuje hidrataciju.

Tandem iz snova

Najbolji prijatelji tvoje kože serumi s hijaluronskom kiselinom i vitaminom CGarnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum i Garnier Skin Naturals Vitamin C serum pogodni su i za dnevnu i noćnu uporabu, a ako se opredijeliš za korištenje danju ne zaboravi na ono nepisano pravilo kojeg se moraš pridržavati bez obzira na sve: SPF uvijek i svuda! Kroz svoj dan koračat ćeš mirnije znajući da je tvojoj koži osigurana adekvatna njega i intenzivna hidratacija, a sigurni smo da ćeš obožavati blagotvorna djelovanja koji će ovi serumi imati na tvoje lice!

Pročitaj još: Garnier micelarna voda: Idealno sredstvo za čišćenje lica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Serum

    Naručite odmah
  • Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , Garnier, dnevna njega, noćna njega, serum za lice, hijaluron, hijaluronska kiselina, njega lica, Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Serum, Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum, Garnier serum

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tekući puder od Maybelline-a New York*?

Osjećaj lakoće i osjećaj da koža diše čak i kad je prekrivena puderom je nešto čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo, možda djeluje kao...