Nova Vichy Liftactiv Supreme rutina

Nataša Janjić Medančić otkrila tajnu moćne inovacije za smanjenje bora i tankih linija

Nova Vichy Liftactiv Supreme rutina

Vichy-predstavlja anti-ageing inovaciju  – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, serum s 1,5% čiste hijaluronske kiseline, moćnom molekulom koja smanjuje znakove starenja kože, vidljivost bora i tankih linija, te koži vraća čvrstoću.

S godinama, kao posljedica starenja, na koži se pojavljuju bore i tanke linije, koža gubi tonus i čvrstoću, postaje suha, te se javlja blijed i neujednačen ten. Proces starenja je neizbježan, a na njega utječu različiti čimbenici. Na neke od tih čimbenika možemo utjecati, a na neke ne možemo. Ipak, spoj okruženja i životnih navika, koji kumulativno djeluju na naš organizam i djeluju na gubitak hijaluronske kiseline u epidermisu, odgovoran je za oko 80% vidljivih znakova starenja. Dobra je vijest da pravilnom brigom o svom licu u velikoj mjeri možemo doprinijeti zdravlju svoje kože izvana i iznutra.

Poznata televizijska, filmska i kazališna glumica Nataša Janjić Medančić s posebnom brižnošću njeguje svoju kožu kako bi ona zadržala zdrav, mladolik i lijep izgled. Nataša je u svojoj beauty rutini vjerna Vichyjevim proizvodima, a znajući da zrela koža zahtjeva posebnu njegu, odlučila je prva isprobati i Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, Vichy serum obogaćen moćnom molekulom - hijaluronskom kiselinom, te nam javiti svoje dojmove.

Nova Vichy Liftactiv Supreme rutina

“Godinama sam svoju kožu uzimala zdravo za gotovo, oslanjajući se na ono što mi je dano genetikom, a to je neproblematična, zahvalna koža i, zbog svoje specifičnosti, vrlo malo izlagana suncu. Ono što neminovno uzima danak stresan je tempo života, izloženost nečistoćama mog raznolikog glumačkog radnog mjesta i teškoj kozmetici, ali i moje objektivne sada već zrelije godine, koje sam osvijestila tek kada sam postala majka i osjetila kako izgleda istinski umor”, objasnila je Nataša te dodala: “Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler osvojio me na prvo korištenje, jednostavno se nanosi, ne ostavlja masan trag i ostavlja kožu svježom i mekom kao nakon umivanja vodom, a može se koristiti kao podloga za make up, ali i za daljnju njegu ako to koža zahtijeva.”

KLINIČKI DOKAZANA PROGRESIVNA UČINKOVITOST  ZA LICE I OČI PROTIV BORA

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler savršen je saveznik u borbi protiv čimbenika koji utječu na starenje kože, a kojima je Nataša zbog svog glumačkog posla, majčinstva i života u gradu konstantno izložena. Stres, nedostatak sna, hormonski disbalansi, ali i zagađenje zraka svojstveno urbanoj sredini, UV zrake ili temperaturne promjene koje uzrokuju lučenje sebuma pri visokim temperaturama i isušuju kožu pri niskim, samo su neki od čimbenika koji kumulativno djeluju na naš organizam, a jedna od posljedica isušene kože su bore, a čiji se učinak može umanjiti pravilnom njegom kože lica. Kako bi rezultati bili optimalni, preporučuje se da beauty rutinu upotpunite još jednom Vichy inovacijom - kremom svježeg mirisa i lagane teksture LiftActiv Supreme SPF 30 koja će zaštititi kožu od štetnog utjecaja UV zraka, ublažiti vidljivost bora i učvrstiti kožu.

Učinci Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillera ispitani su na više od 4000 žena s osjetljivom kožom lica što ga čini moćnim saveznikom u borbi protiv gubitka hijaluronske kiseline i pogodnim za sve tipove kože, dermatološki je i oftalmološki testiran, a serum nema dodanih mirisa i alkohola. Sukladno najnovijim farmaceutskim standardima, proizvod je upotpunjen praktičnim aplikatorom kako formula pri nanošenju ne bi došla u kontakt s prstima i dovela do kontaminacije.

NOVA ANTI-AGE LIFTACTIV SUPREME RUTINA NJEGE

Kao prvi korak jutarnje i večernje rutine preporučuje se dosljedna, svakodnevna upotreba Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillera. Za optimalne rezultate dovoljno je nanijeti 2-3 kapi seruma na dlan i vrhovima prstiju razmazati serum na čisto i suho lice. U drugom koraku rutine preporučuje se korištenje kreme Liftactiv Supreme SPF 30, dnevne anti-age njege za kožu koja svojim sastojcima štiti od širokog spekta UVA/UVB zračenja, učinkovito smanjuje postojeće bore i pomaže u sprečavanju nastanka novih bora izazvanih UVA zračenjem.

Nova Vichy Liftactiv Supreme rutina

Učinkovitost ovakve njege potvrdili su i farmaceuti: “Svaka žena teži najboljim rezultatima učinka cjelokupne njege kože, te je stoga važno istaknuti ključnu ulogu rutine njege kože. Idealna kombinacija koja postoji u linijama proizvoda je kombinacija seruma i kreme koji se nadopunjuju, te zajedno daju vrhunske rezultate. Serumi su izuzetno važan dio svake anti-age njege, sadrže specifične i presudne karakteristike za potpuni maksimalni učinak poput visokih koncentracija aktivnih sastojaka, tekstura koje lako prodiru u kožu i dubinski ju hrane i daju vlagu. Upravo zato je važno vlagu i ostale anti-age sastojke tamo i zadržati, “zaključati” ih, a to činimo kada nakon seruma nadopunimo njegu upotrebom kreme. Samo takva dnevna rutina u njezi kože može dati rezultate koje očekujemo- maksimalan i snažan učinak hidratacije, elastičnosti i tonusa, a time i vidljivu razliku u izgledu kože.”

Kao nadopuna rutine mogu poslužiti i Vichy kreme koje ćete odabrati ovisno o tipu i dodatnim potrebama kože. Jedan od snažnih saveznika u dnevnoj anti-ageing njezi može biti, primjerice, Liftactiv Collagen Specialist koji reaktivira produkciju prirodnog kolagena, vidljivo smanjuje bore i pigmentacijske mrlje te preoblikuje konture lica, a svoju beauty rutinu možete nadopuniti i s Liftactiv Supreme Day koji korigira bore i koži daje mladolik izgled i čvrstoću, no važno je obratiti pozornost i odabrati kremu koja odgovara tipu kože, bila ona normalna do mješovita ili pak suha.  

Više informacija o Vichy LiftActiv SupremeH.A. Epidermic Filler, kao i ostalim proizvodima brenda, potražite na vichy.hr.

Pročitaj još: Što je serum za lice i zašto ga trebaš koristiti

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler

    Naručite odmah
  • Vichy Liftactiv Supreme SPF 30 Day Care

    Naručite odmah

Povezane teme: njega , Vichy, dnevna njega, noćna njega, krema za lice, osjetljiva koža, SPF, problematična koža

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako zaštiti svoju kožu tijekom zime?

Većina ljudi zimi izbjegava na svoju kožu nanositi kreme sa zaštitnim faktorom tijekom hladnih dana, ali vjerujte nam na riječ, radite pogrešnu stvar...