Nova Vichy Liftactiv Supreme rutina

Nataša Janjić Medančić otkrila tajnu moćne inovacije za smanjenje bora i tankih linija

Nova Vichy Liftactiv Supreme rutina

Vichy-predstavlja anti-ageing inovaciju  – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, serum s 1,5% čiste hijaluronske kiseline, moćnom molekulom koja smanjuje znakove starenja kože, vidljivost bora i tankih linija, te koži vraća čvrstoću.

S godinama, kao posljedica starenja, na koži se pojavljuju bore i tanke linije, koža gubi tonus i čvrstoću, postaje suha, te se javlja blijed i neujednačen ten. Proces starenja je neizbježan, a na njega utječu različiti čimbenici. Na neke od tih čimbenika možemo utjecati, a na neke ne možemo. Ipak, spoj okruženja i životnih navika, koji kumulativno djeluju na naš organizam i djeluju na gubitak hijaluronske kiseline u epidermisu, odgovoran je za oko 80% vidljivih znakova starenja. Dobra je vijest da pravilnom brigom o svom licu u velikoj mjeri možemo doprinijeti zdravlju svoje kože izvana i iznutra.

Poznata televizijska, filmska i kazališna glumica Nataša Janjić Medančić s posebnom brižnošću njeguje svoju kožu kako bi ona zadržala zdrav, mladolik i lijep izgled. Nataša je u svojoj beauty rutini vjerna Vichyjevim proizvodima, a znajući da zrela koža zahtjeva posebnu njegu, odlučila je prva isprobati i Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, Vichy serum obogaćen moćnom molekulom - hijaluronskom kiselinom, te nam javiti svoje dojmove.

Nova Vichy Liftactiv Supreme rutina

“Godinama sam svoju kožu uzimala zdravo za gotovo, oslanjajući se na ono što mi je dano genetikom, a to je neproblematična, zahvalna koža i, zbog svoje specifičnosti, vrlo malo izlagana suncu. Ono što neminovno uzima danak stresan je tempo života, izloženost nečistoćama mog raznolikog glumačkog radnog mjesta i teškoj kozmetici, ali i moje objektivne sada već zrelije godine, koje sam osvijestila tek kada sam postala majka i osjetila kako izgleda istinski umor”, objasnila je Nataša te dodala: “Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler osvojio me na prvo korištenje, jednostavno se nanosi, ne ostavlja masan trag i ostavlja kožu svježom i mekom kao nakon umivanja vodom, a može se koristiti kao podloga za make up, ali i za daljnju njegu ako to koža zahtijeva.”

KLINIČKI DOKAZANA PROGRESIVNA UČINKOVITOST  ZA LICE I OČI PROTIV BORA

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler savršen je saveznik u borbi protiv čimbenika koji utječu na starenje kože, a kojima je Nataša zbog svog glumačkog posla, majčinstva i života u gradu konstantno izložena. Stres, nedostatak sna, hormonski disbalansi, ali i zagađenje zraka svojstveno urbanoj sredini, UV zrake ili temperaturne promjene koje uzrokuju lučenje sebuma pri visokim temperaturama i isušuju kožu pri niskim, samo su neki od čimbenika koji kumulativno djeluju na naš organizam, a jedna od posljedica isušene kože su bore, a čiji se učinak može umanjiti pravilnom njegom kože lica. Kako bi rezultati bili optimalni, preporučuje se da beauty rutinu upotpunite još jednom Vichy inovacijom - kremom svježeg mirisa i lagane teksture LiftActiv Supreme SPF 30 koja će zaštititi kožu od štetnog utjecaja UV zraka, ublažiti vidljivost bora i učvrstiti kožu.

Učinci Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillera ispitani su na više od 4000 žena s osjetljivom kožom lica što ga čini moćnim saveznikom u borbi protiv gubitka hijaluronske kiseline i pogodnim za sve tipove kože, dermatološki je i oftalmološki testiran, a serum nema dodanih mirisa i alkohola. Sukladno najnovijim farmaceutskim standardima, proizvod je upotpunjen praktičnim aplikatorom kako formula pri nanošenju ne bi došla u kontakt s prstima i dovela do kontaminacije.

NOVA ANTI-AGE LIFTACTIV SUPREME RUTINA NJEGE

Kao prvi korak jutarnje i večernje rutine preporučuje se dosljedna, svakodnevna upotreba Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillera. Za optimalne rezultate dovoljno je nanijeti 2-3 kapi seruma na dlan i vrhovima prstiju razmazati serum na čisto i suho lice. U drugom koraku rutine preporučuje se korištenje kreme Liftactiv Supreme SPF 30, dnevne anti-age njege za kožu koja svojim sastojcima štiti od širokog spekta UVA/UVB zračenja, učinkovito smanjuje postojeće bore i pomaže u sprečavanju nastanka novih bora izazvanih UVA zračenjem.

Nova Vichy Liftactiv Supreme rutina

Učinkovitost ovakve njege potvrdili su i farmaceuti: “Svaka žena teži najboljim rezultatima učinka cjelokupne njege kože, te je stoga važno istaknuti ključnu ulogu rutine njege kože. Idealna kombinacija koja postoji u linijama proizvoda je kombinacija seruma i kreme koji se nadopunjuju, te zajedno daju vrhunske rezultate. Serumi su izuzetno važan dio svake anti-age njege, sadrže specifične i presudne karakteristike za potpuni maksimalni učinak poput visokih koncentracija aktivnih sastojaka, tekstura koje lako prodiru u kožu i dubinski ju hrane i daju vlagu. Upravo zato je važno vlagu i ostale anti-age sastojke tamo i zadržati, “zaključati” ih, a to činimo kada nakon seruma nadopunimo njegu upotrebom kreme. Samo takva dnevna rutina u njezi kože može dati rezultate koje očekujemo- maksimalan i snažan učinak hidratacije, elastičnosti i tonusa, a time i vidljivu razliku u izgledu kože.”

Kao nadopuna rutine mogu poslužiti i Vichy kreme koje ćete odabrati ovisno o tipu i dodatnim potrebama kože. Jedan od snažnih saveznika u dnevnoj anti-ageing njezi može biti, primjerice, Liftactiv Collagen Specialist koji reaktivira produkciju prirodnog kolagena, vidljivo smanjuje bore i pigmentacijske mrlje te preoblikuje konture lica, a svoju beauty rutinu možete nadopuniti i s Liftactiv Supreme Day koji korigira bore i koži daje mladolik izgled i čvrstoću, no važno je obratiti pozornost i odabrati kremu koja odgovara tipu kože, bila ona normalna do mješovita ili pak suha.  

Više informacija o Vichy LiftActiv SupremeH.A. Epidermic Filler, kao i ostalim proizvodima brenda, potražite na vichy.hr.

Pročitaj još: Što je serum za lice i zašto ga trebaš koristiti

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler

    Naručite odmah
  • Vichy Liftactiv Supreme SPF 30 Day Care

    Naručite odmah

Povezane teme: njega , Vichy, dnevna njega, noćna njega, krema za lice, osjetljiva koža, SPF, problematična koža

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi skincare trend koji je zaludio svijet – Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Želiš da ti koža sjaji? Tu je novi skincare trend koji je zaludio svijet, u pitanju je Glazed Donut trend...