Povećajte razinu hidratacije s novim i poboljšanim Kiehl’s serumom

Hijaluronska kiselina (HA) esencijalna je za hidrataciju kože, što igra glavnu ulogu u održavanju mladolikog izgleda kože. Vremenom, prirodne zalihe hijaluronske kiseline u koži počinju se smanjivati – to može dovesti do suhoće, gubitka punoće i smanjenja elastičnosti.

Povećajte razinu hidratacije s novim i poboljšanim Kiehl’s serumom Kiehl’s vam omogućava suočavanje s problemom dehidriranosti kože koji može nastati uslijed smanjenja prirodne količine hijaluronske kiseline u koži. Predstavljamo novi Hydro-Plumping Serum Concentrate – nastao s naprednom tehnologijom „serum-to-liquid“ i dodatkom inovativnog sastojka epidermalnog hidratacijskog filera. Unaprijeđena formula trenutačno povećava razinu hidratacije u koži za 120%1 te obnavlja dehidriranu kožu kako bi joj pomogla vratiti punoću mladenačkog izgleda, elastičnost i čvrstoću.

Prvi put je predstavljen 2015. kao pionirski serum protiv dehidratacije povezane sa starenjem – nova formulacija seruma Hydro-Plumping Serum Concentrate ima povećanu moć hidratacije zahvaljujući inovativnoj uporabi epidermalnog hidratacijskog filera (EHF). Znanstvena inovacija ovog sastojka u kombinaciji s drugim sastojcima ove formule pomaže u poboljšanju prirodne razine hijaluronske kiseline u koži kako bi ispunio kožu hidratacijom i pomogao održati mladenačku čvrstoću i osjećaj elastičnosti.

Globalna Kiehl's savjetnica, dermatologinja dr. Meghan O’Brien objašnjava: „ Kiehl’s formula s epidermalnim hidratantnim filerom prodire u i do 10 površinskih slojeva kože. Ako se usredotočimo na hijaluronsku kiselinu koja se prirodno nalazi u koži, utječemo na znakove dehidratacije, ne samo na površinskoj razini, već i unutarnjoj, kako bi se vidljivi rezultati održali vremenom, uz kontinuiranu uporabu.”

NOVO! EPIDERMALNI HIDRATACIJSKI FILER (EHF)

Formula s EHF-om pomaže u poništavanju vidljivih znakova starenja povezanih sa smanjenjem količine hijaluronske kiseline, privlačenjem vlage u duboke površinske slojeve kože.
Kad se kombinira s 15% glicerina, formula pomaže vidljivo popuniti kožu,
hidratizira je i poboljšava elastičnost.

15 % PRIRODNO IZVEDENOG GLICERINA

Ovaj sastojak  za zadržavanje vlage pomaže privući vlagu na površinski sloj kože, stvarajući pritom zaštitni sloj hidratacije koji zadržava vlagu i pomaže
u sprječavanju transepidermalnog gubitka vode.

Hydro- Plumping Serum Concentrate klinički dokazano

  • Zaglađuje teksturu kože za 26%       
  • Smanjuje pojavu tankih linija za 12%

U ispitivanju provedenom među potrošačima:

  • 93% korisnika složilo se da je koža elastičnija nakon jednog tjedna uporabe
  • 1 Rezultati se temelje na instrumentalnom ispitivanju, nakon 15 minuta
  • 2 Rezultati se temelje na 4-tjednom kliničkom ispitivanju 48 ispitanika

Pročitaj još: 6 beauty trikova koji će te spasiti kad kasniš

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Kiehls Hydro-Plumping Serum Concentrate

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , Kiehl's, njega lica, dnevna njega, krema za lice, serum za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tekući puder od Maybelline-a New York*?

Osjećaj lakoće i osjećaj da koža diše čak i kad je prekrivena puderom je nešto čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo, možda djeluje kao...