Pravi značaj seruma za lice

Razbijanje mita

Kad čujemo „serum za lice“, često nam je prva asocijacija – starenje kože. Nešto što bi „trebali početi koristiti“, nešto za što „dođe vrijeme“. Djeluje kao da se do skora uopće nismo morali toliko baviti njegom lica, a sad odjednom isprobavamo niz proizvoda da bismo našli onaj pravi, čitamo sitne sastojke na kremama, informiramo se o njihovoj namjeni, učimo nove riječi koje ranije nismo ni izgovarali, poput „hijaluronska kiselina“, „retinol“, „fibroksil“... I pitamo se hoće li nam sve to zaista pomoći, ili da se jednostavno bacimo na hijaluronske filere, odnosno injekcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Njega na vrijeme

Važno je poštovati savjete vezane za njegu kože lica koje slušamo cijeli život. Da, redovna njega pomaže, a na izgled kože zaista utječu mnogi faktori: kako se hranimo, koliko tekućine unosimo, da li se bavimo fizičkom aktivnošću, koliko masti trošimo, kako reagiramo na stres... Ipak, na većinu stvari jednostavno ne možemo utjecati – ne možemo prekidati svaku stresnu situaciju i govoriti „oprosti, ali ovo ne ide u prilog mojoj koži lica“. Neke stvari svakako možemo kontrolirati, od unosa tekućine, preko korištenja zaštitnih faktora, pa sve do načina na koji čistimo lice.

Dakle, naravno da treba svjesno raditi u prilog svojoj koži, ali nemojte se nervirati ako ste među onima koji su ipak malo manje razmišljali o tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Serum priskače u pomoć

Istina je da s početkom upotrebe seruma pružate svojoj koži tretman koji nikada ranije nije imala.  Dajete joj nešto sigurno, nešto konkretno što daje vidljive rezultate i očigledno je mijenja na bolje. Žene koje su probale naš Revitalift Filler serum govorile su o znakovima promjene već nakon prvog korištenja. Osjetile su da je njihova koža zategnutija, elastičnija i svježija.

Nakon dva tjedna upotrebe, počinju se primjećivati još konkretnija poboljšanja na koži. Jedna od osnovnih zabluda vezanih za serume, kreme i uopće, anti-age tretmane je da su glavna tema bore. Postoje mnogi znakovi starenja koji im prethode i koji ih prate. Postoje i mnogi uzroci čijim rješavanjem pomažemo i doprinosimo znatnom ublažavanju ili eliminaciji bora.

Još jedna dobra vijest je da Revitalift Filler serum pomaže, obnavlja i vraća volumen, bilo da je vaša koža vremenom postala suha ili masnija. Žene svih tipova kože primijetit će promjenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Promjena koja se vidi

Sigurno ste primijetili ovo tijekom korištenja nekih proizvoda: počnete ih koristiti, primijetite rezultate i zadovoljni ste, ali nakon nekog vremena, proizvod kao da je dostigao maksimum učinka. Možete ga uporno koristiti iz navike, ili zbog toga što se i dalje nadate da ćete ipak vidjeti još neku promjenu, ali stoji činjenica da je jednostavno postalo svejedno. Upadate u začarani krug: gubite motivaciju, nadate se, očekujete pomak, ali polako počinjete preskakati upotrebu, ili upotrebljavate proizvod sve rjeđe. S vremenom počinjete preispitivati smanjeni učinak svojoj nedosljednosti, ili čak lijenosti. I tako do sljedećeg proizvoda - pa sve ispočetka.

Postoji izlaz iz začaranog kruga: Revitalift Filler serum sadrži 10 puta veću koncentraciju hijaluronske kiseline od svih drugih L´Orealovih seruma. Znajući da možete pratiti rezultate cijelo vrijeme, po fazama, i da će se redovno nanošenje isplatiti - nećete izgubiti motivaciju. Napravit ćete mali ritual od svakog nanošenja, znajući da ovoga puta možete očekivati vidljive rezultate i stalnu promjenu na bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Možda je jedan od najznačajnijih uloga seruma u životu svake žene to što neće doći u situaciju da se pogleda u ogledalo i izgovori „trebalo je više paziti na svoju kožu“, ili „trebalo je na vrijeme početi“. A uz Revitalift Filler serum sigurno nećete morati  izgovoriti „možda je vrijeme za hijaluronske injekcije.“

Pročitaj još: Fluid za lice i njegove tajne

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron serum

    Naručite odmah

Povezane teme: njega , dnevna njega, noćna njega, L'Oréal Paris, serum za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Serum za lice i mitovi koji ga prate

Serum za lice je proizvod namijenjen naprednoj njezi lica i vrata, te svakako zauzima važno mjesto u skincare rutini...